Συγκινητικό: Γιαγιά με άνοια βρήκε το χαμόγελό της μέσα από τη φροντίδα μιας κούκλας (vid)

Η κόρη της 94χρονης Jessie Ball, δημοσίευσε το συγκινητικό βίντεο που τις τελευταίες ώρες έγινε viral στο διαδίκτυο!

Συγκινητικό: Γιαγιά με άνοια βρήκε το χαμόγελό της μέσα από τη φροντίδα μιας κούκλας (vid)

Η Jessie μεταφέρθηκε σε έναν οίκο ευγηρίας τον Ιούνιο, καθώς η ασθένειά της άρχισε να την κυριεύει. Άτιμο πράγμα η άνοια... Την έκανε να μαγειρεύει τσιπς με σαπούνι γιαι τα πιάτα και περιφερόταν στον κήπο μέσα στη νύχτα.

Η κόρη της Sandra, 57 ετών, όπως ισχυρίζεται όλο αυτό ράγισε τόσο την καρδιά της ίδιας όσο και της αδερφής της. Η μητέρα της κάθε φορά που την επισκέπτονταν μετά βίας χαμογελούσε και τους ζητούσε να φύγουν.

Παρόλα αυτά, όλα άλλαξαν όταν αγόρασαν στη Jessie μία κούκλα από έναν φιλανθρωπικό πάγκο. Η 94χρονη με το που είδε την κούκλα πίστεψε ότι ήταν ένα αληθινό νεογέννητο μωρό και μάλιστα εγγονή της.

jessie 94xroni

«Η μαμά μου κοιτάζει το πρόσωπο της κούκλας και μου λέει "Μα δεν είναι γλυκιά; Δες τη πως χαμογελάει...". Τότε η Μαμά μου χαμογελάει και η ίδια, που πιο πριν δεν χαμογελούσε σε κανέναν», είπε η ίδια στην Daily Mail και συνέχισε, «Έβλεπα που χρησιμοποιούσαν κούκλες μωρά σε ασθενείς με άνοια αλλά ποτέ πριν δεν πίστευα ότι αυτό θα βοηθούσε κάπως τη μαμά, μέχρι που η αδερφή μου η Carol της αγόρασε μία! Με το που η αδερφή μου της έδωσε την κούκλα, την άρπαξε στα χέρια της αμέσως. Η μαμά μου της έδωσε το όνομα Gizzy. Κάθε φορά που πάμε να τη δούμε, έχει πάντα το μωρό στο πλευρό της. Όταν την επισκέφθηκα το προηγούμενο βράδυ, το νανούριζε στην αγκαλιά της!».

jessie

Αν και η Jessie, δεν θυμάται ότι η Sandra και η Carol είναι κόρες της, γνωρίζει ότι είναι οικογένεια και απολαμβάνει να κουβεντιάζει μαζί τους για την μικρή της «εγγονή!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved