«Της έκανα πρόταση γάμου και είπε "Ναι!"»: Ο πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύεται (pics)

«Της έκανα πρόταση... Είπε "Ναι!"... Και ζήσαμε εμείς καλά και εσείς καλύτερα!".

«Της έκανα πρόταση γάμου και είπε "Ναι!"»: Ο πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύεται (pics)

Ο 54χρονος, Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, πήρε επιτέλους την απόφαση να φορέσει βέρα στο δεξί και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Τα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την παρακάτω φωτογραφία. Οι δυο τους είναι μαζί δύο χρόνια περίπου. Η Caitlin McHugh είναι επίσης ηθοποιός και έχει γίνει γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις σειρές, The Vampire Diaries, Law & Order: Special Victims Unit και NCIS: Los Angeles.



Τον περασμένο χρόνο ο John Stamos, που επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας, μίλησε για την Caitlin, λέγοντας ότι όλοι του οι φίλοι τη συμπαθούν και περιμένουν πώς και πώς να τη δουν. «Λένε συνέχεια, "Θα έρθει η Caitlin;". Είναι πολύ καλός άνθρωπος! Μας αρέσει να κρατάμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση μας και τη ζωή μας!».

stamos

Αν και ο Stamos, αποφεύγει να δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες στα social media, με αφορμή τα γενέθλιά της και πριν από αρκετό καιρό, δημοσίευσε φωτογραφία που τον δείχνει να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. «Κάθε μέρα που περνώ μαζί σου, είναι η αγαπημένη μου μέρα. Έτσι, σήμερα, είναι η καινούρια αγαπημένη μου μέρα. Χρόνια πολλά μωρό μου!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.



Αυτός ο αρραβώνας είναι ο δεύτερος για τον Jonh Stamos, μιας και ο ίδιος έχει υπάρξει γαμπρός για ακόμη μια φορά. Το 2005 πήρε διαζύγιο μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου, από την ηθοποιό Rebecca Romijn. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 1998.

jonh
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved