Γιώργος Ζευγώλης - Νίκος Χατζής: Mίλησαν για το ματς αλλά και για τη φιλοξενία των παιδιών-προσφύγων

Είκοσι τέσσερις ώρες έμειναν για τη μεγάλη μάχη του Ηλυσιακού με το Περιστέρι (19/1, 5 μμ) και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζευγώλης αλλά και ο αρχηγός, Νίκος Χατζής, μίλησαν για το ματς αλλά και για τη φιλοξενία των παιδιών-προσφύγων, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Μια κίνηση που έχει στόχο να στείλει ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Γιώργος Ζευγώλης - Νίκος Χατζής: Mίλησαν για το ματς αλλά και για τη φιλοξενία των παιδιών-προσφύγων

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο άνδρες στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΥΓΩΛΗΣ: «To Περιστέρι είναι μεν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, όμως ότι έχει πετύχει έως τώρα το δικαιούταν 100% αφού η εικόνα του σχεδόν σε όλα τα ματς είναι σοβαρή και πειθαρχημένη. Από την άλλη εμείς έχουμε καλή ψυχολογία με τις δύο σερί νίκες μας, παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε περισσότερες λύσεις στο ρόστερ μας. Θέλουμε τη νίκη η οποία όμως δεν θα μας σώσει από τώρα, όπως μια ήττα δεν μας καταστρέφει. Παράλληλα, η φιλοξενία των παιδιών-προσφύγων στο γήπεδο μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω να προσπαθήσουμε ώστε τόσο ο κόσμος μας, όσο και αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη από καλές στιγμές να φύγουν ευχαριστημένα από τα Ιλίσια».

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ: «Για να έχουν αντίκρισμα οι δύο σερί νίκες μας και κυρίως αυτή στη Δράμα, πρέπει να νικήσουμε το Περιστέρι. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει εξαιρετική πορεία έως τώρα όμως θέλουμε το ματς οπότε δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από το ότι θα τους νικήσουμε. Είμαστε επίσης ιδιαίτερα χαρούμενοι που στο γήπεδο θα βρεθούν και κάποια παιδιά-πρόσφυγες, ώστε όλοι μαζί να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού. Όλα τα παιδιά του κόσμου πρέπει να έχουν ίδια δικαιώματα στη ζωή. Πόσω μάλλον δε στη χαρά...».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved