Η χρυσή Ολυμπιονίκης με ένα βίντεο αποκαλύπτει ότι απέβαλε και ραγίζει καρδιές

Τις δύσκολες στιγμές, που βιώνει τις τελευταίες μέρες, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η χρυσή Ολυμπιονίκης του Πεκίνο, στην ενόργανη γυμναστική.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης με ένα βίντεο αποκαλύπτει ότι απέβαλε και ραγίζει καρδιές

Η 25χρονη πρώην αθλήτρια και παίκτρια του Dancing with the stars, απέβαλε πριν λίγες μέρες και ο λόγος, που θέλησε να μοιραστεί μία τόσο προσωπική στιγμή, είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όλες τις γυναίκες, που βρέθηκαν στην ίδια θέση και βίωσαν ή βιώνουν τον ίδιο πόνο. «Αισθανόμαστε ότι πολλές γυναίκες, πολλά ζευγάρια περνούν το ίδιο με εμάς, γι αυτό και θελήσαμε να το μοιραστούμε δημοσίως» δηλώνει στο επίμαχο βίντεο με δάκρυα στα μάτια, η Shawn Johnson, έχοντας δίπλα της το σύζυγό της, Andrew East.

shawn johnson andrew east

«Οι προηγούμενες 48 ώρες ήταν για εμένα οι πιο ευτυχισμένες, τρομακτικές και γεμάτο πόνο στιγμές, στη ζωή μου» δηλώνει η πρώην αθλήτρια. «Με το σύζυγό μου ανακαλύψαμε ότι είμαι έγκυος, χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει, ήταν ένα απρόσμενο, αλλά τόσο ωραίο νέο. Και το ίδιο απρόσμενα, ήρθαν λίγες ώρες αργότερα, τα δυσάρεστα νέα. Δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Έχω κλάψει περισσότερο από ποτέ, σε όλη μου τη ζωή. Αλλά είμαι και πιο αισιόδοξη από ποτέ, γιατί ξέρω καλά τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια».

Όπως αποκάλυψε στο βίντεο η 25χρονη Ολυμπιονίκης, με το σύζυγο της (παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2016) δεν είχαν στα άμεσα σχέδια τους ένα παιδί Ωστόσο, όταν και τα δύο τεστ εγκυμοσύνης βγήκαν θετικά, δε μπορούσε να κρατήσει τη χαρά της. «Θα αποκτήσουμε μωρό. Είναι απίστευτο. Πώς θα το πω στον Andrew; Θα γίνει μπαμπάς», ήταν οι πρώτες σκέψεις που έκανε η Shawn, όπως η ίδια εξομολογείται στο βίντεο.

Το ζευγάρι κατευθυνόταν προς τον γυναικολόγο, όταν η πρώην αθλήτρια ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά. Ο υπέρηχος που της έκανε ο γιατρός της, έδειξε ότι είχε αποβάλει. Ήταν, έξι εβδομάδων έγκυος. Το ζευγάρι τονίζει ότι όλα «συμβαίνουν για κάποιο λόγο». Πιστεύουν στο Θεό και έχουν εμπιστοσύνη ότι έχει άλλα σχέδια για εκείνους, στο μέλλον». Και με την πίστη αυτή προχωρούν παρακάτω, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Διαβάστε επίσης

Η επανένωση και το αισιόδοξο μήνυμα για διάσημο ζευγάρι μετά την άτυχη εγκυμοσύνη της συζύγου (φωτο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved