Η σταρ έκανε την πιο λαμπερή εμφάνιση, ενώ ο πρώην σύζυγος κυκλοφορεί με τη νυν αγαπημένη (pics)

Είναι από τις πιο αγαπημένες σταρ του Χόλιγουντ και της Αμερικής, γενικότερα. Είναι γλυκιά, όμορφη, μητέρα τριών παιδιών, και τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί (όπως και εμείς) το νέο έρωτα του πρώην συζύγου της.

Η σταρ έκανε την πιο λαμπερή εμφάνιση, ενώ ο πρώην σύζυγος κυκλοφορεί με τη νυν αγαπημένη (pics)

Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι η σταρ θα τα έχει βάψει μαύρα, εκείνη πραγματοποιεί την πιο λαμπερή της εμφάνιση. Για την ακρίβεια, την πιο λαμπερή των τελευταίων χρόνων, αφού η αλήθεια είναι, ότι για ένα μεγάλο διάστημα οι κοσμικές της εμφανίσεις δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

Jennifer Garner1

Ο λόγος για την Jennifer Garner, η οποία βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, στο γκαλά, Save The Children Illumination Gala. Και όλοι τις τελευταίες δύο μέρες, μιλούν για την εμφάνισή της. Η διάσημη ηθοποιός, απέδειξε ότι μπορείς να εντυπωσιάσεις, απλά, λιτά και σικ. Έτσι, εμφανίσθηκε στο γκαλά με μακριά μαύρη τουαλέτα, μακρύ μαύρο παλτό, ενώ τα μαλλιά της ήταν ισιωμένα. Χωρίς υπερβολές, λοιπόν, η Jennifer Garner έδωσε μαθήματα κομψότητας.

Αλλά και μήνυμα προς όλες τις διαζευγμένες, που βλέπουν τον πρώην να χαίρεται τον έρωτα του με τη νέα σύντροφό του, ότι δεν χρειάζεται να σκάνε. Η ηθοποιός, εξάλλου, έχει αφήσει πίσω της το διαζύγιο με τον Ben Affleck, Με τον οποίο έχουν άψογες σχέσεις για χάρη των τριών παιδιών τους. Όσο για τη νέα σχέση του ηθοποιού με την Αμερικανίδα παραγωγό τηλεοπτικού show, Lindsay Shookus, η πρώην σύζυγος αποφεύγει να σχολιάσει. Αντ’ αυτού απολαμβάνει την παρέα της πρώην πεθερά της, αφού η μητέρα του Affleck τής έχει μεγάλη αδυναμία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved