Ο φυσικός τρόπος για να αποκτήσετε την ενέργεια και τη λάμψη που χρειάζεστε

Εμείς οι γυναίκες -και δη οι μανούλες- γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις επιπτώσεις που ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει στην υγεία και φυσικά, την επιδερμίδα μας.

Ο φυσικός τρόπος για να αποκτήσετε την ενέργεια και τη λάμψη που χρειάζεστε

Κάθε μέρα τρέχουμε για να φέρουμε εις πέρας όλες μας τις υποχρεώσεις. Ωστόσο, κάπου ανάμεσα στο γραφείο, τα παιδιά, τους λογαριασμούς, τις οικιακές δουλειές και τα επαγγελματικά ή κοινωνικά ραντεβού, συνειδητοποιούμε ότι έχουμε παραμελήσει τον εαυτό μας. Για όλες μας έρχεται εκείνη η -ομολογουμένως- ανησυχητική στιγμή, κατά την οποία δεν αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας γιατί νιώθουμε κουρασμένες και το πρόσωπό μας έχει πια γίνει θαμπό και δίχως λάμψη.

Επειδή όλες μας έχουμε περάσει -ή περνάμε ακόμη- από αυτή την κατάσταση, ξέρουμε καλά ότι η μόνη λύση για να βρούμε ξανά τον εαυτό μας είναι να αναλάβουμε δράση και μάλιστα, άμεσα. Αυτός ήταν ο δικός μας στόχος στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν και μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι τον πετυχαίνουμε! Αποφασίσαμε, λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί σας το απλό, πολύτιμο και κυρίως, φυσικό tip που μας βοήθησε να επανακτήσουμε την ενέργεια και τη λάμψη μας.

IPPOFAES2

Ήρθε η ώρα να το πάρετε απόφαση

Επειδή, όπως γνωρίζετε, τα αγαθά κόποις κτώνται, δεν γίνεται να κάνετε την αρχή χωρίς να βελτιώσετε τη διατροφή σας και κυρίως, να βάλετε ξανά την άσκηση στη ζωή σας. Ναι, ο ελεύθερός σας χρόνος είναι περιορισμένος, ωστόσο, μπορείτε να «ξεκλέψετε» έστω και δύο ώρες την εβδομάδα για να γυμναστείτε. Αν τις καθημερινές τα πράγματα είναι δύσκολα για εσάς, δοκιμάστε να πάτε για περπάτημα ή για ποδήλατο το Σαββατοκύριακο. Πάρτε και τα παιδιά σας μαζί! Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε και θα διώξετε τις περιττές τοξίνες από τον οργανισμό σας.

Βρείτε τι σας λείπει

Το δεύτερο βήμα είναι να βρείτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και να καταλάβετε τι ανάγκες έχει ο οργανισμός σας.

Για παράδειγμα, αν αισθάνεστε ότι έχετε χάσει τη λάμψη σας, ίσως πρέπει να αρχίσετε να καταναλώνετε τροφές ή φυσικά συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες A, E, Κ και τα πολύτιμα Ω3, Ω6 και Ω9. Αν την ίδια ώρα, αισθάνεστε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι εξασθενημένο, δοκιμάστε να βάλετε στην καθημερινότητά σας τη βιταμίνη D, η οποία διευκολύνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Επιπλέον, δοκιμάστε προϊόντα που θα σας χαρίσουν αντιοξειδωτική προστασία.

Δοκιμάστε την κατάλληλη υπερτροφή

Αφού εστιάσετε στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και κάνετε ορισμένες σημαντικές τροποποιήσεις στο διατροφικό σας μενού, αξίζει να δοκιμάσετε την κατάλληλη υπερτροφή. Στην περίπτωση που, όπως ακριβώς κι εμείς, θέλετε να αποκτήσετε επιπλέον ενέργεια, να τονωθείτε και να δείτε το δέρμα και τα μαλλιά σας να λάμπουν, τότε καλό είναι να δοκιμάσετε το Ιπποφαές.

Οι αρχαίοι πρόγονοί μας το κατανάλωναν συχνά, ενώ αν μελετήσετε τα κείμενα του Διοσκουρίδη, του πατέρα της Φαρμακολογίας, θα βρείτε αναφορές σε αυτή την ξεχωριστή υπερτροφή. Περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα συστατικά που προαναφέραμε, ενώ διαθέτει και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτοστερόλες, φλαβονοειδή και καροτενοειδή.

IPOFAES3



Εμείς το επιλέξαμε διότι κάλυπτε τα στάνταρ με τα οποία επιλέγουμε τα συμπληρώματα διατροφής που λαμβάνουμε: αποτελεσματικότητα, επιστημονική τεκμηρίωση και φυσικότητα. Ναι, ένας από τους φετινούς μας στόχους ήταν να περιορίσουμε τα χημικά συστατικά που βάζουμε στο σπίτι και για την ακρίβεια, στο πιάτο μας. Το SUPERFOODS® ΙΠΠΟΦΑΕΣ, λοιπόν, που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αποτελεί ό,τι πιο κοντά υπάρχει στο φυσικό καρπό, αφού κάθε κάψουλα του προϊόντος περιέχει 100% καθαρό έλαιο Ιπποφαούς και αντιστοιχεί σε 400 καρπούς Ιπποφαούς.

IPOFAES4



Προέρχεται από ένα φυτό άγριο και αυτοφυές, που αναπτύσσεται μακριά από φυτοφάρμακα και έρχεται στα χέρια μας μέσα από μια μέθοδο επεξεργασίας που βοηθά να λαμβάνεται καθαρό το έλαιο του Ιπποφαούς σε μαλακές κάψουλες, χωρίς την προσθήκη επιπλέον συστατικών ή χρωστικών.

Αφού, λοιπόν, μια κάψουλα μπορεί να περιέχει όλη τη δύναμη της Φύσης και να μας χαρίζει ενέργεια, τόνωση, ομορφιά και αντιοξειδωτική προστασία, τότε σίγουρα πληροί τις προϋποθέσεις μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved