Μπαμπάς για δεύτερη φορά! Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού είναι έγκυος

Ο γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Μπαμπάς για δεύτερη φορά! Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού είναι έγκυος

Ο ίδιος και η σύζυγός του θα αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε γκαλά που ήταν προσκεκλημένη το βράδυ της Δευτέρας. Αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα, που «πρόδωσε» το νέο!

Η πρωταγωνίστρια των Transormers έλαμπε μέσα στο ροζ φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Και ενώ το ζευγάρι δεν είχε κάνει πιο πριν καμία επίσημη ανακοίνωση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, η μέλλουσα μαμά δημοσίευσε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα γράφοντας: «Υπέροχο απόγευμα...»



Η Laura Haddock γέννησε το πρώτο της παιδί τον Δεκέμβριο του 2015. Τότε, επίσης δεν είχε κάνει γνωστά τα νέα της εγκυμοσύνης της.

Η Laura παντρεύτηκε τον Sam Claflin τον Ιούλιο του 2013 και μετά από δύο χρόνια σχέσης.

LAURA

«Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω. Είμαι περήφανος για εσένα και πολύ ερωτευμένος μαζί σου. Σε ευχαριστώ για όλα όσα είσαι και όλα όσα έχεις κάνει. Σε ευχαριστώ για αυτό που είσαι και για ό,τι κάνεις. Και σε ευχαριστώ και για όλα εκείνα που πρόκειται να έρθουν και για όλα εκείνα που πρόκειται να κάνεις!», είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved