#Metoo: Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 9 ετών

Με αφορμή το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ που ξεκίνησε δύο Παρασκευές πριν, όταν οι New York Times δημοσίευσαν τις πολλαπλές κατηγορίες εναντίον του μεγιστάνα του Χόλιγουντ Harvey Weinstein, ακόμη μία ηθοποιός αποκαλύπτει, ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 9 ετών!

#Metoo: Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 9 ετών

H 33χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν ακόμη ανήλικη, μεγαλώνοντας έτσι τη λίστα των διάσημων που αποκάλυψαν αυτές τις μέρες ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Με ένα post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με το hastag #metoo, μοιράστηκε την ιστορία της, ζητώντας και από άλλους να μιλήσουν για τις δικές τους εμπειρίες, με αφορμή το σκάνδαλο Harvey Weinstein.

ferrera

«Η πρώτη φορά που θυμάμαι να παρενοχλήθηκα σεξουαλικά ήταν όταν ήμουν 9 ετών. Δεν το είπα σε κανέναν και ζούσα με την ντροπή και την ενοχή ότι όλο αυτό το διάστημα, ένα εννιάχρονο παιδί, κατά κάποιο τρόπο ήταν υπεύθυνο για τις πράξεις ενός ενήλικα άνδρα. Έπρεπε να βλέπω αυτόν τον άνδρα καθημερινά και για πολλά χρόνια. Μου χαμογελούσε, με κυνηγούσε και εγώ προσπαθούσα να τον προσπερνώ γρήγορα... Το αίμα μου πάγωνε και τα κότσια μου κουβαλούσαν κάτι που μόνο εκείνος και εγώ γνώριζα, αυτό που περίμενε από εμένα ήταν να κρατήσω κλειστό το στόμα μου και να χαμογελάσω. Κυρίες μου, ας σπάσουμε αυτή τη σιωπή έτσι ώστε η επόμενη γενιά των κοριτσιών να μην είναι υποχρεωμένη να ζήσει όλες αυτές τις αηδίες!».



Η America Ferrera, που έγινε γνωστή μέσα από τον ομώνυμο ρόλο στη σειρά Ugly Betty, δεν είναι η μόνη διάσημη ηθοποιός που αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, η Jennifer Lawrence, η Meryl Streep και η Jessica Chastain, είναι μόνο μερικές από όλες και όλους τους αστέρες του Hollywood, που κατηγόρησαν τον Weinstein για την άσχημη συμπεριφορά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved