Το προσωπικό εστιατορίου έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός παιδιού με αυτισμό

Μία τρυφερή ιστορία με πρωταγωνιστή ένα 11χρονο αγόρι με αυτισμό, έχει συγκινήσει τις τελευταίες ώρες τα social media.

Το προσωπικό εστιατορίου έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός παιδιού με αυτισμό

Πρωταγωνιστές στην – πραγματικά – συγκινητική ιστορία είναι ο Slader, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, και η νεαρή μάνατζερ, γνωστού εστιατορίου, που φρόντισε να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρό του. Την ιστορία εξιστόρησε με ένα μακροσκελές post στο Facebook, η θετή μαμά του αγοριού και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral.

Ο Slader είναι αυτιστικός και τρελαίνεται για το πλύσιμο των πιάτων, αλλά και να βλέπει σε λειτουργεία, ένα πλυντήριο πιάτων. Πριν λίγες μέρες, βρέθηκε με την οικογένεια του σε εστιατόριο της Florida. Όπως αναφέρει η μαμά του, ο 11χρονος από την αρχή ρωτούσε τους γονείς του, αν το εστιατόριο διαθέτει πλυντήριο πιάτων, εκφράζοντας την ευχή του να μπορούσε να τα δει από κοντά.
Έτσι, όταν η μάνατζερ του εστιατορίου, η Ashley πήγε στην οικογένεια, η μαμά τής αποκάλυψε το όνειρο του Slader και τη μεγάλη του αδυναμία στο πλύσιμο των πιάτων. Μάλιστα, ο 11χρονός ρωτούσε να μάθει περισσότερα. Τότε ήρθε η ιδέα στη μαμά του, να ζητήσει κρυφά από τη νεαρή μάνατζερ, αν μπορεί ο γιος της να δει πώς είναι η κουζίνα του εστιατορίου, από το τζαμάκι της πόρτας.

Αλλά, η υπεύθυνη του καταστήματος την ενημέρωσε ότι η ίδια έχει ήδη φροντίσει και ο Slader θα μπορούσε να πάει μέσα στην κουζίνα και να βοηθήσει στο πλύσιμο των πιάτων το προσωπικό. Όπως και έγινε. Και η χαρά του μικρού παιδιού ήταν απερίγραπτη. Και τόσο αθώα και συγκινητική.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved