Δούκισσα Cambridge: Γιατί δίχασε η πρόσφατη εμφάνισή της

Εξαφανισμένη ήταν για έξι εβδομάδες η Kate Middleton, μετά την ανακοίνωση τής τρίτης της εγκυμοσύνης, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δούκισσα Cambridge: Γιατί δίχασε η πρόσφατη εμφάνισή της

Την περασμένη εβδομάδα όμως επανεμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον αδελφό του Χάρι, σε μία εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Ψυχικής Υγείας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

kate 2

Η εμφάνισή της με ένα γαλάζιο φόρεμα από δαντέλα προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί ήταν αυτοί που είδαν το μπλε φόρεμα ως σημάδι, ότι δηλαδή το ζεύγος περιμένει αγόρι, ενώ άλλοι κατέκριναν την εμφάνιση της Δούκισσας.

kate 3

Σύμφωνα με την γερμανική Welt αρκετοί ήταν αυτοί που έγραψαν στο Instagram ότι η Kate Middleton είναι ιδιαίτερα αδυνατισμένη και δεν φαίνεται καθόλου για έγκυος, λέγοντας ότι φαίνεται «υποσιτισμένη και εξαντλημένη» καθώς και ότι είναι «ισχνή και εθισμένη στα μπότοξ».

Πολλοί ήταν όμως κι αυτοί που έσπευσαν να υποστηρίξουν τη Δούκισσα, ενώ αρκετές γυναίκες δικαιολόγησαν την εξασθενημένη εμφάνισή της, λέγοντας ότι οφείλεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και στα συμπτώματα με τις πρωινές αδιαθεσίες που αυτή προκαλεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved