Julia Roberts: Αυτός είναι ο λόγος που δε βλέπουμε ποτέ τα παιδιά της

Τα περισσότερα παιδιά των σταρ του Χόλιγουντ είναι από τους πρώτους μήνες της ζωής τους, κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητας.

Julia Roberts: Αυτός είναι ο λόγος που δε βλέπουμε ποτέ τα παιδιά της

Τα βλέπουμε παντού, αφού οι γονείς τους δεν έχουν πρόβλημα να τα παίρνουν μαζί τους σε πρεμιέρες, σε events, σε βραβεύσεις ή σε ταξίδια. Ξέρουμε για εκείνα κάθε λεπτομέρεια της ζωής τους, από το ποιο φαγητό τους αρέσει, μέχρι τι νούμερο παπούτσι φοράνε. Επίσης, συχνά πυκνά ανεβάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους, στα social media.

Υπάρχουν, όμως, και οι γονείς εκείνοι που δε θέλουν να εκθέτουν τα παιδιά τους στα φώτα της δημοσιότητας. Και με νύχια και με δόντια, τα προστατεύουν από το φακό. Εκτός, από κάποιες περιπτώσεις, όπου θα τα απαθανατίσει ο φακός ενός παπαράτσι. Στην κατηγορία αυτή, ανήκει η Julia Roberts.

Η ηθοποιός, αν και είναι στην A list του Χόλιγουντ και η ζωή της, πριν γίνει μαμά, ουκ ολίγες φορές γινόταν πρωτοσέλιδο στον Τύπο, έχει καταφέρει να προστατεύσει την οικογένεια της και δη τα τρία της παιδιά. Και είναι ελάχιστες οι φορές (και αυτές παπαράτσι), που έχουμε δει τα δίδυμα, Hazel, Phinnaeus και Henry.

juliaroberts

Και μπορεί η Julia Roberts να είναι για όλο τον κόσμο μια από τις κορυφαίες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της Έβδομης Τέχνης, για τα παιδιά της, είναι απλά η μαμά τους. Στην κυριολεξία, αφού δεν έχουν ιδέα ότι η μαμά τους είναι τόσο διάσημη! Εξάλλου, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της, τα παιδιά ξέρουν μόνο ότι το επάγγελμα της μαμάς τους είναι ηθοποιός. Τίποτε παραπάνω. Τα υπόλοιπα θα τα μάθουν όταν θα φτάσουν στην εφηβεία.

«Έχουν να ασχοληθούν με πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή τους, από το να τους ενδιαφέρει τι δουλειά κάνουν οι γονείς τους» έχει δηλώσει η ηθοποιός. Βέβαια, έχουν κάποια ιδέα και ξέρουν ότι είναι αναγνωρίσιμη στον κόσμο, αλλά δε μπορούν να φανταστούν το μέγεθος της δημοσιότητας. Και αυτό είναι που θέλει να αποφύγει η Julia Roberts, η οποία ζει με την οικογένεια της σε ένα τεράστιο ράντσο, στο Greenwich.

Πάντως, κανένα από τα τρία της παιδιά δε θέλει να ακολουθήσει τα επαγγελματικά της χνάρια, δείχνοντας μία κλίση και αγάπη προς της μουσική. Τέλος, σε άλλη της συνέντευξη η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί ότι η κόρη της, όταν είχε λείψει για τέσσερις μήνες από το σπίτι για τα γυρίσματα μίας ταινίας, της είχε πει ΄τι ήταν για εκείνη η πιο «σκοτεινή περίοδος της ζωής της». Και αυτός ήταν ένας λόγος, να γίνει ακόμη πιο επιλεκτική στις προτάσεις για νέα ταινία. Γιατί πάνω απ’ όλα είναι μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved