Θα γελάσετε μέχρι δακρύων! Νήπια μαγειρεύουν για τον Gordon Ramsay και κρίνονται (vid)

Δεν ξέρουμε για εσάς πάντως εμείς γελάσαμε πολύ!

Θα γελάσετε μέχρι δακρύων! Νήπια μαγειρεύουν για τον Gordon Ramsay και κρίνονται (vid)

Πρωί-πρωί ανοίξαμε τον υπολογιστή μας και τσουπ, να σου μπροστά μας, στο χρονολόγιo του Facebook το παρακάτω βίντεο. Πατήσαμε το play χωρίς να είμαστε προετοιμασμένοι για τα γέλια τα οποία θα έφερναν δάκρυα στα μάτια μας.

Ο Gordon Ramsay, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του James Corden, The Late Late Show With James Corden και οι δυο τους συνεργάστηκαν για ένα ένα σόου που είχε το όνομα Master Chef Junior Junior. Η εκδοχή του γνωστού σόου όπου συμμετέχουν παιδιά, μόνο που αυτή τη φορά τα παιδιά ήταν κάτω των 5 ετών.

Σίγουρα δεν θα μπορέσετε να σταματήσετε τα γέλια. Δείτε αυτά τα "μωρά" να μαγειρεύουν για έναν από τους μεγαλύτερους σεφ στον κόσμο. Θα προσπαθήσουν να τον εντυπωσιάσουν με τις δημιουργίες τους και τις ικανότητές τους μαγειρεύοντας εκτός από πραγματική τροφή, πλαστελίνες, lego και αυτοκινητάκια.

Το κερασάκι στην τούρτα φυσικά, είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής,The Late Late Show, James Corden, που έχει τον ρόλο του γευσιγνώστη. Αναγκάζεται να φάει πλαστελίνες και ό,τι άλλο του δείνουν τα μικρά αυτά παιδιά.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε το βίντεο και σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved