#FreedomForGirls: Το τραγούδι Freedom της Beyonce, ύμνος για όλα τα κορίτσια (vid)

Για μια ακόμη φορά η Beyonce κάνει τη διαφορά!

#FreedomForGirls: Το τραγούδι Freedom της Beyonce, ύμνος για όλα τα κορίτσια (vid)

Η Beyonce κατάφερε για ακόμη μια φορά να αφήσει τη σφραγίδα της την Παγκόσμια Ημέρα Κοριτσιού που ήταν στις 12 Οκτωβρίου, με ένα πολύ ενθαρρυντικό βίντεο, που δείχνει νεαρά κορίτσια από όλο τον κόσμο να τραγουδούν την επιτυχία της του 2016 "Freedom".

Με hastag #FreedomForGirls η διάσημη σταρ, λάνσαρε με νέο βίντεο κλιπ το τραγούδι της, δείχνοντας μέσα από αυτό τη βία που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο, την έλλειψη εκπαίδευσης και τα προβλήματα υγείας.

Το βίντεο δείχνει μια σειρά συγκλονιστικών στατιστικών στοιχείων, μεταξύ των οποίων και το γεγονός ότι μια κοπέλα πεθαίνει λόγω βίας κάθε πέντε λεπτά, ότι ένα στα τέσσερα κορίτσια παντρεύεται ως παιδί, ότι το 71% των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων είναι γυναίκες, ότι 63 εκατομμύρια κορίτσια υποβλήθηκαν σε ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων, ότι 130 εκατομμύρια κορίτσια είναι εκτός σχολείου και ότι τα κορίτσια είναι δύο φορές πιο πιθανό να μολυνθούν από τον ιό HIV.

Οι παραγωγοί του βίντεο κλιπ καταλήγουν ζητώντας από τους θεατές να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση μιας σειράς «παγκόσμιων στόχων» έως το έτος 2030: να τερματιστεί ο παιδικός γάμος, να πάνε όλα τα κορίτσια στο σχολείο, να τερματιστεί η επιδημία του AIDS και να σταματήσει κάθε μορφή βίας προς τα κορίτσια. Το βίντεο επίσης ζητά από τους θεατές να μοιραστούν το βίντεο αυτό χρησιμοποιώντας το hastag #freedomforgirls.

Δείτε το και κοινοποιήστε το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved