Έκπληξη! Περιμένουν το τρίτο τους παιδί (vid&pics)

Είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και κατάφερε να το κρύψει καλά για αρκετούς μήνες!

Έκπληξη! Περιμένουν το τρίτο τους παιδί (vid&pics)

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρέα με τον διάσημο σύζυγό της και τα δύο της παιδιά.

«Ο Eric και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας το ότι θα γίνουμε για τρίτη φορά γονείς!», έγραψε κάτω από το αξιολάτρευτο βίντεο που δημοσίευσε στα social media και που τη δείχνει μαζί με την κόρη της Vivianne “Vivi” Rose, 3 ½ ετών και τον γιο της Eric “Bubby” Thomas II, 2 ετών, να λένε μαζί τα ευχάριστα νέα.



«Όπως μπορείτε να δείτε η Viv είναι τόσο χαρούμενη ενώ ο Bub δεν ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει. Αλλά πετάμε ως το φεγγάρι από ευτυχία και νιώθουμε τόσο ευλογημένοι. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε αυτό το μικρούλι τον Μάρτιο!».

Στο βίντεο η μικρή Vivianne χτυπάει παλαμάκια λέγοντας ότι οι προσευχές της για ένα «μωρό» εισακούστηκαν.

«Ο Χριστούλης βοήθησε και έβαλε ένα μωράκι στην κοιλίτσα της μαμάς», φαίνεται να λέει η Jessie James, «Θα αποκτήσετε ένα μικρότερο αδερφό ή αδερφή».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2013 και πρόσφατα σε συνέντευξή τους είχαν πει ότι θέλουν να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένειά τους.



«Βλέπω ακόμη περισσότερα παιδιά στο μέλλον», είχε πει η Jessie σε συνέντευξή της στο παρελθόν, «Δεν ξέρω αν θα γίνει τώρα, δεν προσπαθούμε. Απλά το έχουμε αφήσει στον αέρα και στα χέρια του Θεού!».



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved