Το Σάββατο πάμε γήπεδο και στηρίζουμε τα παιδιά!

Η μάχη με το Περιστέρι και ταυτόχρονα η φιλοξενία των περίπου 100 παιδιών-προσφύγων σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, υποχρεώνουν άπαντες στον Ηλυσιακό να κινούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Το Σάββατο πάμε γήπεδο και στηρίζουμε τα παιδιά!

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης, πέρα από το ότι δίνει το «παρών» σχεδόν σε καθημερινή βάση στην προπόνηση ώστε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, επιβλέπει προσωπικά όλες τις ενέργειες για τη φιλοξενία των παιδιών.

«Ο κόσμος του Ηλυσιακού και η ευαισθησία που έχει σε τέτοια ζητήματα, αποτελεί για μας οδηγό ώστε να προσπαθούμε να είμαστε στο πλάι όσων μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτά τα παιδιά, που θα έρθουν το Σάββατο στο γήπεδο, χρειάζονται την αγάπη και τη στήριξη όλων μας. Όλοι στην ομάδα λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να τους χαρίσουμε δύο ώρες ξεγνοιασιάς και γιατί όχι να τα κάνουμε να αγαπήσουν τον Ηλυσιακό. Οι πόρτες μας άλλωστε θα είναι πάντα ανοικτές για αυτά τα παιδιά», τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ και συνέχισε:

«Περιμένω από τους Ιλισιώτες να γεμίσουν το γήπεδο και να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, στέλνοντας ένα ηχηρό αντιρατσιστικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Το ιδανικό φυσικά θα είναι στο τέλος του ματς, οι φίλαθλοι μας μαζί με τους προσκεκλημένους μας να φύγουμε από το γήπεδο με το χαμόγελο της νίκης, τόσο εντός, όσο και εκτός του παρκέ».

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Ηλυσιακός θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον όμιλο DPG που είναι χορηγός επικοινωνίας αυτής της προσπάθειας αλλά και το «Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος» για την χορηγία του στην εκδήλωση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved