«Οι κόρες μου με κάνουν να κλαίω σε καθημερινή βάση», η σταρ εξομολογείται

Η ηθοποιός είναι γνωστή για το χιούμορ και για τα γέλια μέχρι δακρύων που προκαλεί στις εμφανίσεις της στην τηλεόραση αλλά και τα Instagram stories που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Οι κόρες μου με κάνουν να κλαίω σε καθημερινή βάση», η σταρ εξομολογείται

Αλλά η σταρ και μητέρα δύο παιδιών αποκαλύπτει ότι ξεσπάει σε κλάματα όταν αντιμετωπίζει τις κόρες της Cricket Pearl, 4 ετών, και Birdie Leigh, 9 ετών.

«Τα παιδιά μου με κάνουν να κλαίω σε καθημερινή βάση σχεδόν για τα πάντα. Δάκρυα λύπης, δάκρυα χαράς, δάκρυα πόνου, όλα τα είδη δακρύων, όλη την ώρα! Μερικές φορές θα κλάψω επειδή είναι τόσο γλυκές ή επειδή είναι υπέροχες και κάπου εκεί η κόρη μου Birdie μου λεει "Μαμά, μην κλαις επειδή είμαστε γλυκές...". Απλά με ξεπερνάει. Έχει ένα ύφος, "Γιατί κλαις; Είναι τόσο περίεργο!».



H Busy Philipps, μέσα από την εξομολόγησή της θέλει να δείξει σε όλους ότι η μητρότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση και πως ακόμη και οι διάσημοι γονείς δεν είναι τέλειοι.

Μία από τις πιο ντροπιαστικές της στιγμές που έζησε στο σχολείο της κόρης της. Ενώ είχε ζητηθεί από τη δασκάλα της μικρής τα παιδιά στην τάξη να φορούν λευκά ρούχα, τελευταία στιγμή και όταν ήταν πια αργά, συνειδητοποίησε ότι είχε φορέσει στην κόρη της ένα φόρεμα ουράνιο τόξο!



«Ήμουν κάπως, "Λυπάμαι τόσο πολύ. Μα φυσικά και ήταν σήμερα. Άφησα τα ρούχα στο σπίτι. Πάω να τα πάρω και επιστρέφω". Αντί να πάω σπίτι πήγα στο κοντινότερο κατάστημα αγόρασα ένα λευκό κολάν και μια άσπρη μπλούζα, επέστρεψα στο σχολείο και είπα, "Ορίστε τα λευκά της ρούχα". Ήταν απλά τόσο ντροπιαστικό!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved