Η εγγονή έβαλε στο γάμο της το νυφικό της γιαγιά της - Η ιστορία που συγκίνησε το Διαδίκτυο

Την καλύτερη έκπληξη έκανε μία εγγονή στη γιαγιά της, αφού τη μέρα του γάμου της επέλεξε να φορέσει το νυφικό που φορούσε η γιαγιά, πριν 55 χρόνια. Μία τρυφερή ιστορία, που έχει συγκινήσει το Διαδίκτυο, τις τελευταίες ώρες.

Η εγγονή έβαλε στο γάμο της το νυφικό της γιαγιά της - Η ιστορία που συγκίνησε το Διαδίκτυο

Κι ενώ είθισται, οι μέλλουσες νύφες να πηγαίνουν σε Οίκους νυφικών για να επιλέξουν το νυφικό τους ή να ξεφυλλίζουν περιοδικά γάμου, για να βρουν το σχέδιο των ονείρων τους, η Jordyn δεν χρειάστηκε, παρά να ανοίξει το μπαούλο της γιαγιάς της και να βγάλει από αυτό, το νυφικό που φορούσε η γιαγιά της, στο γάμο της, πριν 55 χρόνια.

giagia eggoni

Ωστόσο, το πιο συγκινητικό σε αυτήν την τρυφερή πραγματικά κίνηση της εγγονής, είναι ότι η επιλογή της να φορέσει το νυφικό της γιαγιάς της, ήταν ένα γλυκό μυστικό, που της το κρατούσε κρυφό μέχρι τη μέρα του γάμου της. Η γιαγιά δεν έχει καμία ιδέα για την έκπληξη της εγγονής της.

Μάλιστα, όταν η Jordyn ντύθηκε, φώναξε τη γιαγιά της στο δωμάτιο, κρατώντας στα χέρια της, την ξεθωριασμένη φωτογραφία από το γάμο της, το 1962. Η γιαγιά με δάκρυα στα μάτια, συνειδητοποίησε ότι η εγγονή της φορούσε το νυφικό της. Οι στιγμές, που ακολούθησαν ανάμεσα στις δύο γυναίκες, απαθανατίστηκαν σε video, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο κι έχει συγκινήσει τους πάντες.

Διαβάστε επίσης

«Αφησέ με να γίνω τα χέρια και τα πόδια σου»-Το συγκινητικό μήνυμα της εγγονής που φροντίζει την 98χρονη γιαγιά της

Αυτή η γιαγιά έπαθε σοκ, με το τι επέλεξε η εγγονή της να φορέσει στο χορό του σχολείου της!(βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved