«Πίστευα ότι θα πεθάνω ή θα χάσω το μωρό!», η συγκινητική εξομολόγηση ένα χρόνο μετά τη γέννα

Για πρώτη φορά η σταρ και ο σύζυγός της μίλησαν για τη δύσκολη εκείνη ημέρα του τοκετού.

«Πίστευα ότι θα πεθάνω ή θα χάσω το μωρό!», η συγκινητική εξομολόγηση ένα χρόνο μετά τη γέννα

Υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδί πέρυσι, αλλά ο κόσμος της γνωστής μαμάς και τα πιστεύω της άλλαξαν για πάντα.

Τη Δευτέρα, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα όταν αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι γέννησε πρόωρα και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει και επείγον χειρουργείο ώστε να διασφαλιστεί τόσο η δική της υγεία όσο και του γιου της που γεννήθηκε 10 εβδομάδες νωρίτερα.



«Βρισκόμουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου και τότε τα νερά έσπασαν. Ήμουν μόνο 29 εβδομάδων», είπε η Vanessa Lachey.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτή τη στιγμή», είπε ο σύζυγός της Nick Lachey και συνέχισε, «Με βάζουν στο τμήμα επειγόντων για επέμβαση. Έλα εδώ όσο πιο γρήγορα μπορείς!».



Η Vanessa συνέχισε κλαίγοντας, «Βρισκόμουν στο κρεβάτι του χειρουργείου, κοιτούσα επάνω και δεν ήξερα ούτε ένα πρόσωπο, αλλά θυμάμαι να σκέφτομαι "ελπίζω το μωρό να είναι καλά. Μη σκέφτεστε εμένα. Απλά κάντε ό,τι χρειάζεται για να είναι καλά!"».

Ο σύζυγός της Nick, ήταν και ο ίδιος συγκινημένος, «Πιστεύω ως άνδρας, ότι πρέπει να μπορείς να προστατέψεις τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου. Ποτέ δεν ένιωσα πιο αβοήθητος!».

Μέρες μετά αφότου οι δύο υποδέχτηκαν στον κόσμο, το μικρό τους προωράκι, η Vanessa δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μικρούλι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την παραμονή των Χριστουγέννων.



Ο Nick και η Vanessa έχουν μαζί 2 ακόμη παιδιά. Τον Camden John και 5 ετών και την Brooklyn Elisabeth, 2 ετών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved