Πριν λίγες ώρες έγινε μπαμπάς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου του

Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας: «Είχαμε προγραμματισμένο ραντεβού για τις 11 Οκτωβρίου αλλά τα νερά έσπασαν χθες βράδυ στις 2.30μμ».

Πριν λίγες ώρες έγινε μπαμπάς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου του

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στις 8 Οκτωβρίου το γιο του και ο χαρούμενος μπαμπάς δημοσίευσε κιόλας την πρώτη του φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε: «Είχαμε προγραμματισμένο ραντεβού για τις 11 Οκτωβρίου αλλά τα νερά έσπασαν χθες βράδυ στις 2.30μμ. Το μωρό μας γεννήθηκε στις 3.26πμ στις 8 Οκτωβρίου! Δεν μπορώ να ας περιγράψω πόσο περήφανος είμαι για τη γυναίκα μου. Είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη και δεν μπορώ να πιστέψω πώς διαχειρίστηκε τη γέννηση του γιου μας. Όταν είδα για πρώτη φορά τον γιο μου να κλαίει και να παίρνει την πρώτη του ανάσα στον κόσμο, δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Σκεφτόμουν συνεχώς, πόσο όμορφη είναι η ζωή. Ερωτεύθηκα ακόμη περισσότερο τη γυναίκα μου σήμερα. Πρόκειται να γίνει μια υπέροχη μητέρα και δεν μπορώ να περιμένω για τη στιγμή που θα πάρουμε το γιο μας στο σπίτι, για να αρχίσει η νέα μας ζωή!».



Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Talan Torriero, φαίνεται η σύζυγός του και ο νεογέννητος γιος του, ενώ στην επόμενη ο ίδιος με τον μικρούλη στην αγκαλιά του!

Ο Talan παντρεύτηκε με τη Danielle, τον Ιούνιο του 2014 και ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς τον Απρίλιο 2017. Τον Ιούνιο αποκάλυψαν στα social media ότι θα αποκτήσουν αγόρι. «Ένα αγοράκι μεγαλώνει και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι!».



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved