Φωτογραφίζεται με μπικίνι και δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Το Σάββατο η σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή, δημοσίευσε φωτογραφία της στο Instagram, ποζάροντας με μπικίνι και δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Φωτογραφίζεται με μπικίνι και δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

«Ήδη ερωτεύμενη μαζί σου!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που μάζεψε αρκετά likes και σχόλια τόσο από τους δικούς της διαδικτυακούς φίλους όσο και από τους φίλους του διάσημου συντρόφου της.



Το 22χρονο μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, γράφοντας: Εγώ και ο Robin είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι θα αποκτήσουμε μωρό! Η πιθανή ημερομηνία τοκετού είναι η 1η Μαρτίου, ημέρα γενεθλίων του Alan (ο πατέρας του Rodin).



Ο Robin Thicke και η April Love, άρχισαν να βγαίνουν μαζί λίγο μετά το χωρισμό του γνωστού σταρ από τη Patton, τον Φεβρουάριο του 2014 και έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί στο Φεστιβάλ των Καννών, τον Μάιο του 2015.

julian

Για τον Robin Thicke αυτό είναι το δεύτερο παιδί. Έχει ακόμη ένα γιο, τον 7χρονο Julian από το γάμο του με την Paula Patton.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved