Η συγκινητική εξομολόγηση για την υπογονιμότητα: «Είχα οκτώ ή εννέα αποβολές»

H ηθοποιός για πρώτη φορά εξομολογείται!

Η συγκινητική εξομολόγηση για την υπογονιμότητα: «Είχα οκτώ ή εννέα αποβολές»

Η γνωστή ηθοποιός για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι είχε πολλαπλές αποβολές. Η ίδια με τον γνωστό σύζυγό της προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να αποκτήσουν΄ενα μωρό αλλά μάταια.

Η ίδια μίλησε στο αμερικανικο περιοδικό People, αποκαλύπτωντας ότι παλεύει με την υπογονιμότητα και ότι έχουν αποτύχει όλες οι εξωσωματικές που είχε υποβληθεί.

«Είχα οκτώ ή εννέα αποβολές. Για τρία χρόνια το σώμα μου ήταν φυλακισμένο στο να προσπαθεί να μείνει έγκυος!». Αν και πρόσφατα η Gabrielle Union μίλησε για την εξωσωματική γονιμοποίηση δεν αποκάλυψε τη μάχη που η ίδια δίνει.

Ακόμη όμως και μετά από τρία χρόνια μάχης και αποτυχημένων εξωσωματικών, η ίδια και ο σύζυγός της, παίχτης του NBA, Dwyane Wade, θα συνεχίσουν να προσπαθούν με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να αποκτήσουν το μωρό που και οι δύο ονειρεύονται.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014 και η σταρ δεν σκεφτόταν ποτέ τότε τον εαυτό της ως μητέρα.

union

Αφού όμως συνειδητοποίησε πόση χαρά μπορεί να νιώσει μεγαλώνοντας τρία αγόρια, (τα παιδιά του συζύγου της από προηγούμενο γάμο), άρχισε να σκέφτεται ότι ένα μωρό τελικά είναι κάτι που πάντα ήθελε, απλά δεν το γνώριζε.

«Δεν ήθελα παιδιά. Αλλά έγινα μητριά και ανακάλυψα ότι ήθελα να φροντίζω αυτά τα τρία παιδιά και να είμαι συνεχώς μαζί τους!».

Το να παλεύει με την υπογονιμότητα δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την ίδια, ειδικά όταν είσαι διάσημη και όταν σε ρωτούν γνωστοί και άγνωστοι «πότε θα αποκτήσεις το δικό σου παιδί».

gabrielle

«Για τόσες πολλές γυναίκες και όχι απλά μόνο για διάσημες γυναίκες αλλά και για όλες τις γυναίκες, η φράση "Θες να αποκτήσεις παιδιά", η απάντηση "όχι" είναι εκείνη που τις βγάζει από τη δύσκολη θέση. Είναι πολύ πιο εύκολο να πεις "όχι"παρά ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα υπογονιμότητας. Ο κόσμος είναι σκληρός και δεν έχει ιδέα το πόσο κακό κάνουν σε μια γυναίκα!»

«Μια φορά το μήνα, μοιάζω σαν να είμαι στο δεύτερο τρίμηνο της κύησης, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή είμαι παραφουσκωμένη με ορμόνες», λέει στην εξομολόγησή της και συνεχίζει, «Κάπως έτσι ξεκινούν οι φήμες για εγκυμοσύνη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved