Βάλτε σε τάξη τα πλαστικά πιατάκια και ποτήρια των παιδιών σας με μια απλή κίνηση

Αν έχετε μικρά παιδιά, τότε σίγουρα τα ντουλάπια σας θα είναι γεμάτα από πολύχρωμα πλαστικά πιάτα και ποτήρια με κάθε λογής ήρωες ή φιγούρες.

Βάλτε σε τάξη τα πλαστικά πιατάκια και ποτήρια των παιδιών σας με μια απλή κίνηση

Συνήθως όλοι μας ξεκινάμε με την αγορά μερικών μόνο για να κάνουμε τη δουλειά μας αφού είναι πρακτικά, και καταλήγουμε να γεμίσουμε τα ράφια της κουζίνας με πιάτα, μπολ και ποτήρια σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Έτσι, στριμώχνονται μαζί με τα υπόλοιπα πιάτα της οικογένειας, χάνονται πίσω από τα μπολ ή τις κατσαρόλες και εμείς πρέπει να γνωρίζουμε -πάντα- που μπορεί να βρίσκεται το ποτηράκι με τον spider σε μπλε χρώμα ή το πιάτο με την Elsa σε ροζ χρώμα!

Για να αποφύγετε λοιπόν την ταλαιπωρία να ψάχνετε κάθε φορά για τα παιδικά πιάτα ή ποτήρια, η blogger Aria Kilpatrick εφάρμοσε μια λύση αρκετά αποτελεσματική και θέλησε να τη μοιραστεί με όλες τις μαμάδες.

Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια πλαστική πιατοθήκη μόνο για τα παιδικά πιάτα. Αγόρασε λοιπόν μία που να χωράει στο ντουλάπι της ή σε ένα βαρύ συρτάρι και τη γέμισε μόνο με παιδικά πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα.

piata

Έτσι, και τα παιδικά πιάτα είναι τακτοποιημένα και εσείς αλλά και το παιδί σας , γνωρίζετε που θα τα βρείτε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved