Κι όμως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου 14 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της: «Ήταν βίαιος & επιθετικός»

Τίποτε δεν προμήνυε το χωρισμό τους. Πριν μερικούς μήνες δήλωναν ερωτευμένοι και τώρα ήρθε η αίτηση διαζυγίου και οι κατηγορίες βίαιης συμπεριφοράς.

Κι όμως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου 14 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της: «Ήταν βίαιος & επιθετικός»

Στις 20 Νοεμβρίου 2015, ο σύζυγός της, της έκανε πρόταση γάμου αφού πρώτα ζήτησε την άδεια των γονιών της. Στις 18 Δεκεμβρίου 2015, οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς και στις 24 Ιουνίου 2016, η γνωστή μανούλα έφερε στον κόσμο την κόρη της.

Όλα έδειχναν υπέροχα στην οικογένειά τους. Οι φωτογραφίες και οι δηλώσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έμοιαζαν ονειρικές. Ο σύζυγός της μαγείρευε μαζί της και τη βοηθούσε με το νεογέννητο μωρό στο σπίτι.



Πριν μερικά 24ωρα όμως, η Audrina Patridge, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του MTV «The Hills», αλλά και από το αμερικανικό «Dancing With The Stars», κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από το σύζυγό της, Corey Bohan, αναβάτη μοτοσυκλέτας και επαγγελματία rider ποδηλάτων BMX από το 2008, στις 20 Σεπτεμβρίου και δύο μέρες μετά από τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που πήρε εναντίον του.



«Έγινε τρομερά πιεστικός μαζί μου. Ήταν συνεχώς θυμωμένος, εριστικός και ζηλιάρης με τη δουλειά μου και το πρόγραμμά μου. Η βίαιη συμπεριφορά του τις περισσότερες φορές προερχόταν όταν έδινα προσοχή στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και όχι σε εκείνον. Όταν δεν ήμασταν μαζί, μου έστελνε μηνύματα συνεχώς, έπαιζε με τα νεύρα μου και έκανε τη ζωή μου δύσκολη», είπε η πρώην Mtv σταρ και συνέχισε λέγοντας πώς ο Bohan ήταν επιθετικός μαζί της.



«Δεν μπορεί να ελέγξει τις βρισιές του και την επιθετικότητά του, ακόμη και μπροστά στην 14 μηνών κόρη μας», είπε αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που συνέβη στο παιδικό δωμάτιο της κόρης τους, όταν η Audrina, έβαζε για ύπνο τη μικρή.

«Στις 16 Αυγούστου με κλείδωσε μέσα στο δωμάτιο της μικρής. Κρατούσα την Kirra στην αγκαλιά μου, με έσπρωξε μέσα στο δωμάτιο και κλείδωσε την πόρτα. Έπειτα βούλωσε και την τρύπα της κλειδαρότρυπας. Τρόμαξα τόσο πολύ που άρχισα να φωνάζω καλύπτοντας τα μάτια και τα αφτιά του μωρού αλλά εκείνη άρχισε να κλαίει!».



Μεταξύ άλλων όμως, η επιχειρηματίας κατηγορεί τον άνδρα της και για τις τάσεις αυτοκτονίας που έχει. «Μου έστελνε μηνύματα τον Ιούλιο, ότι ήθελε να πεθάνει και ανησυχούσα γιατί είχε μαζί του και την Kirra!».



Τι λέει όμως ο σύζυγός της για όλα αυτά; Απλά αρνείται τις κατηγορίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved