Αναδιανέμονται 10.000 vouchers για παιδικούς σταθμούς - Έως τις 27 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις

Στην αναδιανομή περίπου 10.000 μη χρησιμοποιηθέντων vouchers για την εξασφάλιση θέσης σε παιδικό σταθμό, προχωρά η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Αναδιανέμονται 10.000 vouchers για παιδικούς σταθμούς - Έως τις 27 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις

Ειδικότερα, η ΕΕΤΑΑ σε ανακοίνωσή της καλεί τους υποψηφίους, οι οποίοι συμμετείχαν στη πρόσκληση με Αρ. Πρωτ. 5122/23-5-2017, που εξέδωσε η ΕΕΤΑΑ Α.Ε. για το σχολικό έτος 2017-2018 και οι οποίοι ενώ είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών δεν έλαβαν voucher λόγω εξάντλλησης πρϋπολογισμού, να δηλώσουν ότι επιθυμούν να τους χορηγηθεί voucher στην ηλεκτρονική εφαρμογή “Yποβολή αίτησης για τη χορήγηση πρόσθετων voucher” με τη χρήση του προσωπικού τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της ανωτέρω ηλεκτρονικής αίτησης είναι η 27/9/2017 και ώρα 24:00.

Η αναδιανομή θα γίνει με βάση αυστηρά τη μοριοδότηση που έλαβαν όλοι τον Ιούνιο, με την απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν εξασφαλίσει θέση σε παιδικό σταθμό δημόσιο ή ιδιωτικό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (http://www.eetaa.gr)

Η ΕΕΤΑΑ σημειώνει επίσης ότι με τα vouchers που ήδη διανεμήθηκαν, έχουν καλυφθεί όλοι οι αιτούντες που ήταν κάτω από το όριο της φτώχειας και το 95% των ΑΜΕΑ. «Με βάση τα περσινά δεδομένα, πιστεύουμε ότι, τέλος Σεπτεμβρίου που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδιανομής, ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων παιδιών μπορεί να προσεγγίσει τις 100.000. Άλλωστε, όπως διαβεβαίωσε το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, θα καλυφθεί η οποιαδήποτε πρόσθετη δαπάνη χρειαστεί.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved