Τετράχρονος δοκίμασε τα πανάκριβα καλλυντικά της μαμάς του

Κάποια στιγμή ως μαμά θέλετε να απολαύσετε το μπάνιο σας ιδιωτικά.

Τετράχρονος δοκίμασε τα πανάκριβα καλλυντικά της μαμάς του

Η πιθανότητα το παιδί σας όμως, να καταστρέψει τα πάντα γύρω του είναι μεγάλη, ειδικά όταν δεν επιβλέπεται από κάποιον ενήλικα. Αυτό συνέβη και σε μια μαμά από τη Βρετανία. Όχι, ο γιος της δεν κατέστρεψε τα πάντα γύρω του, αλλά κατέστρεψε τις ακριβές παλέτες των καλλυντικών της.

Αφού η ίδια είδα το γιο της σε αυτή την κατάσταση που μπορείτε να δείτε και εσείς στη φωτογραφία που ακολουθεί, αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στην εταιρία καλλυντικών ενημερώνοντάς τους, για την ποιότητα των προϊόντων τους.

PAIDI

«Γεια σου Urban Decay.
Είμαι μεγάλη θαυμάστρια των προϊόντων σας, τόσο μεγάλη μάλιστα που χρησιμοποιώ μόνο σκιές της δικής σας εταιρίας και μάσκαρα. Έχω κάνει έρευνα αγοράς πριν καταλήξω στα καλλυντικά σας. Αυτό το πρωί και ενώ έκανα μπάνιο, ο τετράχρονος γιος μου αποφάσισε να δοκιμάσει μερικά από τα προϊόντα σας, έτσι είπα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία αυτή και να σας γράψω μια κριτική για τις σκιές Naked, από τη στιγμή που εγώ η ίδια δεν κατάφερα να τις δοκιμάσω.

Χρωματισμός: Όπως καθαρά μπορείτε να δείτε, τα προϊόντα σας είναι υψηλών προδιαγραφών και μπορώ να πω ότι αν συνδυαστούν όλες μαζί οι σκιές βγάζουν αυτό το σκούρο χρώμα. Ταιριάζουν καταπληκτικά και στα ρούχα του δεν νομίζετε;

Μακροζωία: Έχω εντυπωσιαστεί. Μου πήρε περίπου 20 λεπτά για να καταφέρω να καθαρίσω όλα τα χρώματα από το πρόσωπο και τα χέρια του. Χωρίς αμφιβολία διαρκεί πολύ.

Ευστροφία: Ο Damian κατάφερε να χρησιμοποιήσει τις σκιές ως κραγιόν, ως eyeliner, ως βερνίκι νυχιών, ως καθαριστικό πατώματος, ως βαφή μαλλιών και κατάφερε να βάψει με αυτές και τα φρύδια του. 10/10 του βάζω για την ευρηματικότητά του.

Οικονομία χρημάτων: Εδώ είναι το κλειδί της υπόθεσης αυτής για εμένα. Ο Damian, με μία μόνο παλέτα κατάφερε να βαφτεί από την κορυφή μέχρι τα νύχια, να βάψει τον τοίχο του δωματίου του και να διακοσμήσει τρία φυτά στο σπίτι. Πραγματικά εξεπλάγην με όλα αυτά που κατάφερε να κάνει και μάλιστα με μία μόνο παλέτα.

Τέλος, απλά θα πω σε όλους όσους θέλουν να αγοράσουν τα προϊόντα σας να το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης θα τους συμβουλέψω να μην τα αφήνουν σε σημεία που μπορούν να τα φτάσουν περίεργα τετράχρονα παιδιά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ»

Το ποστ της έχει γίνει viral και έφτασε μέχρι την εταιρία καλλυντικών που της έστειλε και εκείνη με τη σειρά της, την εξής απάντηση: «Σε ευχαριστούμε πολύ Sarah, φαίνεται ότι ο γιος σου ακόμη πειραματίζεται με την τεχνική του, αλλά σίγουρα αξίζει ένα μπράβο για την προσπάθειά του. Αν μας στείλεις σε μήνυμα κάποιες πληροφορίες, θα χαιρόμασταν ιδιαιτέρως να σου στείλουμε μερικά Urban Decay καλούδια! Με αγάπη Urban Decay!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved