Αυτοί είναι οι 15 τυχεροί που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την ολοκαίνουργια ταινία των Emoji!

Εσύ πόσο συχνά χρησιμοποιείς emojis όταν ανταλλάσσεις μηνύματα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Αυτοί είναι οι 15 τυχεροί που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την ολοκαίνουργια ταινία των Emoji!

Η αλήθεια είναι πως τα emojis είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας, καθώς μικροί και μεγάλοι επιλέγουμε χαμογελαστές φατσούλες, καρδούλες και άλλα πολύχρωμα σύμβολα για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

Δεν είναι μόνο ο δικός μας κώδικας επικοινωνίας, αλλά και μία παγκόσμια γλώσσα που μας ενώνει! Μία γλώσσα τόσο δημοφιλής, για την οποία μάλιστα δημιουργήθηκε και η πιο συναρπαστική ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Emoji, η ταινία» που έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη Feelgood.

Με αφορμή την κυκλοφορία της, χαρίζουμε σε 15 τυχερές από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στον κινηματογράφο Αθήναιον!

Οι τυχερές είναι:

  1. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΛΙΟΥ
  2. Ρωξανη Βαμβακάρη
  3. ΣΟΦΙΑ ΜΑΜΩΝΑ
  4. Μαργαρίτα Κρητικού
  5. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥ
  6. ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  7. Μαρία Στεργιώτη
  8. Βικτωρια Μπρατη
  9. Νικολέτα Γανωτάκη
  10. Αννα Κοτσιρη
  11. Βικη Καλπουρτζή
  12. Βάσω Κορακοβουνη
  13. Αγγελική Κεραμιδα
  14. Αθηνα Λιοντακη
  15. Δήμητρα Λιακοπουλου

Λίγα λόγια για το «Emoji, η ταινία»

Το «Emoji, η ταινία» ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στα smartphones, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από τον χρήστη. Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια μοναδική και συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του- εκτός από τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει τη βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερού του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης. Μαζί θα ζήσουν μια επική και ανεπανάληπτη περιπέτεια, αφού θα επισκεφθούν διάφορα applications -το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του διασκεδαστικό κόσμο, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται από τους τρεις φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved