Back to School: Πώς αντιδρά η κάθε μαμά όταν το παιδί της πηγαίνει για πρώτη μέρα σχολείο!

Η αντίδραση της κάθε μητέρας στην σπουδαία αυτή στιγμή του παιδιού της!

Back to School: Πώς αντιδρά η κάθε μαμά όταν το παιδί της πηγαίνει για πρώτη μέρα σχολείο!

Η πρώτη μέρα ενός παιδιού στο σχολείο είναι ένα άκρως σημαντικό γεγονός για κάθε μανούλα. Αγωνία, χαρά και συγκίνηση είναι -συνήθως- μερικά μόνο από τα συναισθήματα που μια μαμά αισθάνεται όταν ετοιμάζεται να φορέσει για πρώτη φορά τη σχολική τσάντα στο μικρό της αγγελούδι.

Δεν είναι, όμως όλες οι μαμάδες ίδιες και η καθεμιά βλέπει διαφορετικά το νέο ξεκίνημα του μικρού της. Όπως πάντα, τα ζώδια μας βοηθούν να ρίξουμε «φως» και σε αυτό το θέμα!

Ας δούμε, λοιπόν, την αντίδραση της κάθε μαμάς στην ομολογουμένως σπουδαία αυτή στιγμή!

Φοβού τη μαμά Κριό!
Πρώτη μέρα στο σχολείο για το τέκνο της κι η μαμά Κριός δεν θα ανεχτεί κανένα σχόλιο τύπου: «Μαμά, θέλω να μείνω σπίτι». Αυτή η γυναίκα θέλει το παιδί της να είναι ανεξάρτητο, όπως ακριβώς και εκείνη. Τι κι αν βάλει τα κλάματα ο γιος της; Εκείνη θα τον χώσει με το ζόρι στο σχολικό διότι το δικό της παιδί, δεν θα γίνει κακομαθημένο.

Ταύρος και η κατάσταση πριν φτάσει το σχολικό είναι... ζεν
Με τόση υπομονή, η μαμά Ταύρος θα αποχαιρετήσει το παιδί της για την πρώτη μέρα στο σχολείο με απίστευτη ευκολία. Παγουρίνο, ταπεράκι, φρουτάκια και υγιεινά σνακ βρίσκονται μες στη σχολική τσάντα και το μικρό της είναι έτοιμο να φύγει από το σπίτι χωρίς γκρίνια. Άλλωστε, η μανούλα του πέρασε όλο το Καλοκαίρι μιλώντας του για το πόσο ωραία θα περάσει στο σχολείο. Για να δούμε, τι θα γίνει τη δεύτερη μέρα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved