Jennifer Lopez - Sarah Jessica Parker: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά τους (pics)

Την εβδομάδα που μας πέρασε μονοπώλησε το ενδιαφέρον η πρώτη μέρα στο σχολείο του Πρίγκιπα George. Ωστόσο, δεν ήταν το μόνο διάσημο παιδάκι, που πέρασε τη μεγάλη πόρτα του σχολείου.

Jennifer Lopez - Sarah Jessica Parker: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά τους (pics)

Αυτή την εβδομάδα, πολλοί celebrities βίωσαν το άγχος και τη συγκίνηση της πρώτης μέρας των παιδιών τους. Ανάμεσα τους και οι: Jennifer Lopez και Sarah Jessica Parker.
Μάλιστα, οι δύο διάσημες μαμάδες ανέβασαν φωτογραφίες στα social media, την ώρα που τα βλαστάρια τους έφευγαν για το σχολείο. Και τις συνόδευσαν με σχετικό μήνυμα, συγκινησιακά φορτισμένο.

Η αλήθεια είναι ότι η περίπτωση της Parker, λίγο μας μπέρδεψε. Η πάλαι ποτέ θρυλική «Κάρι Μπραντσο» στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της, Loretta και Tabitha έγραψε ότι η μία πηγαίνει στο σχολείο και η άλλη τη συνοδεύει.

parker didymes sxoleio

«Η πρώτη φωτογραφία για τη νέα σχολική χρονιά. Η μία από τις δύο μικρές κυρίες σήμερα, ξεκινάει σχολείο σήμερα. Η άλλη μικρή κυρία ήθελε να ξεπροβοδίσει την αδελφή της. Εύχομαι σε όλα τα παιδάκια, που ξεκινούν σήμερα σχολείο, να έχουν μία υπέροχη σχολική χρονιά» ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμά της. Κι εμείς απλά απορήσαμε, γιατί η μία από τις μικρές δίδυμες δεν πήγε στο σχολείο; Όπως και να έχει, πρόκειται για μία τρυφερή φωτογραφία στη φθινοπωρινή και άκρως ατμοσφαιρική Νέα Υόρκη.

Η Jennifer Lopez, από την άλλη, ήταν πιο λιτή στο μήνυμα, που συνόδευσε τη φωτογραφία των διδύμων, Emma και Maxx. «Τόσο περήφανη για τα μωρά μου» έγραψε, αν και τόνισε ότι, πλέον, δεν είναι μωρά. Εξάλλου, τα δίδυμα από το γάμο της με τον Marc Antony είναι 9 χρόνων και φέτος θα πάνε στην τετάρτη δημοτικού. Μάλιστα, στην επίμαχη φωτογραφία, ποζάρουν φορώντας τη σχολική στολή όλο καμάρι, ενώ έχουμε να πούμε ότι μεγάλωσαν αρκετά.

lopez didyma sxoleio
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved