Διάσημη μαμά, με ενεργή δράση στο Instagram, απαγορεύει τα παιδιά της να ανεβάζουν φωτογραφίες τους

Κάθε γονιός θέλει να προστατεύσει το παιδί του από τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο. Θα πρέπει όμως να είναι σε θέση να δώσει ο ίδιος το σωστό παράδειγμα.

Διάσημη μαμά, με ενεργή δράση στο Instagram, απαγορεύει τα παιδιά της να ανεβάζουν φωτογραφίες τους

Κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση της διάσημης μαμάς!

Το σούπερ μοντέλο αποκάλυψε ότι έχει προειδοποιήσει τα τέσσερα παιδιά της να μην δημοσιεύουν στο διαδίκτυο προσωπικές τους φωτογραφίες -που μπορεί να είναι « ακατάλληλες»-, προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους άλλους. Την ίδια στιγμή, το μοντέλο, έχει κατακλύσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με πολλές τολμηρές φωτογραφίες της.

diasimimama

Ωστόσο, παρά τη δική της τακτική, η Heidi Klum, είπε σε συνέντευξή στης στο περιοδικό Stylist ότι πραγματικά προσπαθεί να πείσει τα παιδιά της να μην δημοσιεύουν «περίεργες» φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο με μοναδικό σκοπό να γίνουν πιο δημοφιλείς.

diasimimama1

Όπως είπε η Heidi Klum, εξηγεί στα παιδιά της ότι η εικόνα δεν είναι σημαντική και ότι οι άνθρωποι μπορεί μας συμπαθήσουν για λάθος λόγους.

HeidiKlum

Το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, τον τραγουδιστή Seal - τους γιους Henry, 11 ετών και Johan, 10 ετών και την 7χρονη Lou. Έχει επίσης μια κόρη, την Helene, 13 ετών, από μια προηγούμενη σχέση με τον Ιταλό επιχειρηματία Flavio Briatore.

heidi
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved