Επέτειος 29 χρόνων για διάσημο ζευγάρι - Tο τρυφερό μήνυμα του ηθοποιού στη σύζυγό του

Με τον πιο τρυφερό τρόπο ο διάσημος ηθοποιός ευχήθηκε στη σύζυγό του, επίσης διάσημη ηθοποιό, για την επέτειο των 29 χρόνων γάμου.

Επέτειος 29 χρόνων για διάσημο ζευγάρι - Tο τρυφερό μήνυμα του ηθοποιού στη σύζυγό του

«Στην αγάπη της ζωής μου» ήταν το λιτό, αλλά τόσο τρυφερό μήνυμα του ηθοποιού προς τη σύζυγό του, μέσα από τα social media. Ο λόγος για τον Kevin Bacon και την Kyra Sedgwick. Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 1988, είχε τη Δευτέρα (4/9) επέτειο γάμου και ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, από τον πρώτο καιρό που ήταν ζευγάρι.

bacon kyra

Και τη συνόδευσε με το τρυφερό μήνυμα: «Ευτυχισμένη μέρα για την αγάπη της ζωής μου», ενώ δημιούργησε το hashtag #29years.

Στη συνέχεια ανέβασε μία δεύτερη φωτογραφία, επίσης, από το παρελθόν, οπού οι δυο τους κάνουν βόλτα με τα δύο τους σκυλιά. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία τη συνόδευσε με το σχόλιο: «29 χρόνια και συνεχίζουμε να μετράμε».

bacon kyra

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 1988, και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Lemon Sky. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Travis (28) και τη Susie (25). Και αποτελούν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, αλλά και πρότυπο για το Χόλιγουντ. Μάλιστα, ο Bacon ουκ ολίγες φορές έχει αστειευτεί, λέγοντας ότι η σύζυγος του είναι μία «ηρωίδα» που τον ανέχεται όλα αυτά τα χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved