Angelina Jolie-Brad Pitt: Τα έξι τους παιδιά μεγάλωσαν, πολύ (pics)

Εν μέσω δημοσιευμάτων, φημών και ισχυρισμών ότι Angelina Jolie και Brad Pitt, έναν χρόνο μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους, είναι και πιο κοντά από ποτέ στο να τα ξαναβρούν, η διάσημη ηθοποιός έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Και δεν ήταν μόνη.

Angelina Jolie-Brad Pitt: Τα έξι τους παιδιά μεγάλωσαν, πολύ (pics)

Είχε μαζί της τα έξι παιδιά τους, τα οποία έχουν μεγαλώσει πολύ. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε σύσσωμη την οικογένεια (πλην του Pitt). Οι εποχές που η οικογένεια των Brangelina ήταν μονίμως εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας, αποτελώντας αγαπημένο θέμα των παπαράτσι, έχουν πια περάσει.

Εξάλλου, ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για όλους. Το παραδέχτηκε και η Angelina, στην τελευταία της συνέντευξη, όπου δε δίστασε να εξομολογηθεί δημοσίως, ότι δεν της αρέσει που είναι μόνη και δεν ήταν επιλογή της. Και απλά, ενίσχυε κι άλλο τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Brad.

jolie paidia1

Στην τελευταία της εμφάνιση με τα παιδιά, στο Telluride Film Festival, του Κολοράντο, απέφυγε επιμελώς να σχολιάσει τα τελευταία δημοσιεύματα. Εξάλλου, ήταν μία σημαντική μέρα για εκείνη και τους δυο μεγαλύτερους γιους της, Maddox (16) και Pax (13), αφού παρουσίασαν τη νέα της ταινία, που αφορά την Καμπότζη (την ιδιαίτερα πατρίδα του πρώτου υιοθετημένου παιδιού της), «First they killed my father». Και την οποία σκηνοθετεί η ίδια, ενώ ο Maddox ήταν βοηθός παραγωγού και ο Pax βοηθός σκηνοθέτη! Μάλιστα, ο 16χρονος γιος της είχε ένα σύντομο λόγο, όπου εξέφρασε τη χαρά του, που η ταινία ολοκληρώθηκε και παρουσιάστηκε στο κοινό. Κι εμείς ενθουσιαστήκαμε με το πόσο έχει μεγαλώσει.

jolie vivianne

Ωστόσο, η παρουσία της Jolie με όλα τα παιδιά της, έκανε τα φλας να αστράψουν στη θέα τους. Όσο για τα παιδιά. Με εξαίρεση τη μικρότερη Vivienne, που έδειχνε μία αμηχανία στο φακό, τα υπόλοιπα ήταν πολύ άνετα. Και όλα τους πολύ όμορφα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved