Γιώργος Λιανός: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram με τα τρία παιδιά του

Η πιο όμορφη και αυθόρμητη φωτογραφία που έχουμε δει!

Γιώργος Λιανός: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram με τα τρία παιδιά του

Ο Γιώργος Λιανός είναι ίσως από τους λίγους καλλιτέχνες που διατηρούν χαμηλό προφίλ σχετικά με την οικογένειά τους. Αυτό άλλωστε έχει δείξει και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αν και διατηρεί το λογαριασμό του από τον Απρίλιο του 2016 στα social media, οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες ή βίντεο των παιδιών του είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός μας χεριού.

Πριν μερικές ώρες όμως και θέλοντας να δείξει το πόσο όμορφα περνά με τα μικρά του αγγελούδια, δημοσίευσε φωτογραφία που τον δείχνει να τρώει μεσημεριανό γεύμα μαζί τους.

Το hastag-σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία του ήταν «#thelianosgoespasta», στο οποίο η Αρυάνα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας τρώνε ζυμαρικά με τον μπαμπά τους.



Ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια. Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2009 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στο Πανόραμα Βούλας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τα παιδιά του. Όπως μπορείτε να δείτε είναι μόνο 3 . Απολαύστε τις

27 Φεβρουαρίου 2017



9 Σεπτεμβρίου 2016



8 Μαϊου 2016



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved