Η φωτογραφία στο Instagram λίγο πριν γεννήσει

Πριν ένα χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και τώρα ετοιμάζεται να υποδεχτεί το δεύτερο μωρό της.

Η φωτογραφία στο Instagram λίγο πριν γεννήσει

Η διάσημη μανούλα από στιγμή σε στιγμή περιμένει να γεννήσει και αυτή είναι ίσως η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ξαπλωμένη στο γρασίδι, φορώντας χακί μπικίνι ποζάρει σχολιάζοντας μόνο τη φωτογραφία της με ένα κερασάκι.



Η 31χρονη ανακοίνωσε τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της τον Μάρτιο 2017, ποζάροντας μπροστά στον καθρέφτη και σχολιάζοντας, «Κάτι μαγειρεύεται...».



Η Bar Refaeli, πάντα ήθελε μεγάλη οικογένεια και αυτό το έλεγε κάθε φορά που της δινόταν η ευκαιρία σε συνεντεύξεις. «Νομίζω ότι αυτή θα είναι μια μεγάλη οικογένεια... Προέρχομαι από μια οικογένεια με 4 παιδιά... Κάποιες μαμάδες που θα διαβάσουν τη συνέντευξή μου ίσως πουν, "Ναι, προσπάθησε να αποκτήσεις το πρώτο για αρχή". Ελπίζω, να κάνω και εγώ μεγάλη οικογένεια, αλλά σιγά σιγά!», είχε πει στην πρώτη της συνέντευξη στο Hello Fashion.

Η Bar στο παρελθόν είχε σχέση με τον Leonardo DiCaprio και από το 2015 είναι παντρεμένη με τον Adi in Haifa. Ο προσωπικός της λογαριασμός στα social media ανανεώνεται τακτικά με την ίδια να δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της και τους φίλους της.

Τώρα, περιμένουμε απλά με αγωνία την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο αγγελούδι της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved