Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους θα γίνουν ξανά γονείς!

Αυτό και αν είναι έκπληξη. 15 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους θα γίνουν ξανά γονείς.

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους θα γίνουν ξανά γονείς!

Τα νέα έκαναν γνωστά τόσο ο 32χρονος όσο και η σύζυγός του, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η ανάρτηση του γνωστού μπαμπά έγραφε, «Νούμερο 2 καθ οδόν!!!! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος... Αναρωτιέμαι αν είναι αγόρι ή κορίτσι». Στη φωτογραφία φαίνεται η όμορφη μαμά κρατώντας στην αγκαλιά της, τον μικρό της γιο.



Την ίδια φωτογραφία όμως, δημοσίευσε και η Nicole στον προσωπικό της λογαριασμό, με το σχόλιο «Ο μικρούλης μας πρόκειται να γίνει μεγάλος αδερφός!».



Ο Boomer, 15 μηνών, όπως φαίνεται περιμένει πώς και πώς να γίνει μεγάλος αδελφός, καθώς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (λογαριασμό που διαχειρίζονται οι γονείς του), δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία του, που τον δείχνει να χτυπά παλαμάκια από χαρά. Το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία γράφει, «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να μάθω τι θα γεννήσει η μαμά. Θα αποκτήσω αδερφό ή αδερφή;»



Ο Michael Phelps και η σύζυγός του Nicole, υποδέχτηκαν τον Boomer τον Μάιο του 2016. Ο γάμος τους έγινε την ίδια χρονιά.

Νωρίτερα αυτό το χρόνο, ο χρυσός ολυμπιονίκης αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι η σύζυγός του θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά τους. «H Nicole πρόσφατα μου είπε ότι θα ήθελε ένα κοριτσάκι στη ζωή μας!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved