Η πριγκίπισσα είναι έγκυος και τα νέα κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου

Η πριγκίπισσα θα γίνει για τρίτη φορά μαμά!

Η πριγκίπισσα είναι έγκυος και τα νέα κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου

Το νέο επιβεβαιώθηκε χθες αργά το βράδυ και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η ίδια και ο σύζυγός της, ήθελαν εδώ και καιρό να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που τα μέσα, τους είχαν χρεώσει στο παρελθόν μια τρίτη εγκυμοσύνη.

«Θέλουμε να κάνουμε κι άλλα παιδιά. Και οι δύο θέλουμε μεγάλη οικογένεια!», είχαν δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει σε σουιδική εφημερίδα.

prigkipissa soiidia

Η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας και ο σύζυγός της Chris O'Neill, ήθελαν να μεγαλώσουν λίγο τα δύο πρώτα τους παιδιά, πριγκίπισσα Leonore, 3 ετών και πρίγκιπας Nicolas 2 ετών, πριν προσπαθήσουν για ένα τρίτο παιδί. Οι δυο τους ήθελαν να έχουν το 100% της προσοχής τους στα πρώτα τους παιδιά. Τώρα που εκείνα έχουν μεγαλώσει, ήρθε η ώρα για το τρίτο παιδί που πάντα ήθελαν.

soyidia

Η πριγκίπισσα Madeleine, αν και γαλαζοαίματη, νιώθει όπως όλες οι άλλες μαμάδες. «Νιώθω όπως νιώθουν όλες οι άλλες μαμάδες. Τα παιδιά θα με ξυπνήσουν το πρωί, θα φτιάξουμε μαζί πρωινό και η ακαταστασία θα βρίσκεται παντού στην κουζίνα. Επίσης, όταν βγαίνουμε στο πάρκο μαζί, κάνουμε τα πάντα μαζί. Δεν τα αφήνω στιγμή από τα μάτια μου!», είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν στο περιοδικό People.

prigkipissa
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved