Δύο γάτες «παντρεύτηκαν» και ο λόγος του… γάμου, θα σας ραγίσει την καρδιά

Έχουμε δει παράξενους γάμους και τελετές, αλλά να παντρεύονται δύο γάτες με δόξες και τιμές και καλεσμένους, ομολογούμε, δεν το έχουμε ξαναδεί.

Δύο γάτες «παντρεύτηκαν» και ο λόγος του… γάμου, θα σας ραγίσει την καρδιά

Η παράξενη αυτή «τελετή» έλαβε χώρα στο Λίβερπουλ, στην αυλή μία παμπ, με καλεσμένους αρκετούς κατοίκους της περιοχής.

Οι δύο γάτες ανήκουν στην Marialaina Ashcroft και πρόκειται για τις Christie και Lilly, δύο αξιολάτρευτες φαλακρές γάτες. Και προτού σκεφτείς, ότι ο «γάμος» ήταν ένα καπρίτσιο μίας ιδιόρρυθμης ιδιοκτήτριας – όπως θα σκεφτόταν ο καθένας – ο λόγος που έγινε είναι ιερός και σου ραγίζει την καρδιά.

gatesgamos1

Όπως αποκάλυψε, η Ashcroft ένα κοριτσάκι της περιοχής, η 5χρονη Kaycee Turner πάσχει από μία σπάνια ασθένεια του εγκεφάλου, γνωστή και ως ασθένεια Batten. Και χρειάζεται κάθε 15 μέρες να ταξιδεύει στο Λονδίνο για θεραπείες. Επειδή, όμως, τα έξοδα είναι πολλά, οι συντοπίτες της προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν χρήματα, ώστε να ενισχύσουν την οικογένεια της μικρής.

Έτσι, η Marialaina που έχει μία τρέλα με τις γάτες και γνωρίζοντας ότι η μικρούλα Kaycee έχει την ίδια αδυναμία, σκέφτηκε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου: να διασκεδάσει το 5χρονο κοριτσάκι μέσω της «τελετής», αλλά και να μαζέψει χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι δε μαζεύτηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά όπως εξηγεί η ίδια, και μόνο ότι η Kaycee ευχαριστήθηκε με την ψυχή της το όλο σκηνικό, άξιζε τον κόπο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο του πιο παράξενου, αλλά τόσο σημαντικού «γάμου»

Πηγή: Liverpool Echo

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved