Πασίγνωστος ηθοποιός έγινε ξανά πατέρας κάτω από άκρα μυστικότητα

Αν θέλεις να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μπορείς να τα καταφέρεις. Όσο διάσημος και αν είσαι.

Πασίγνωστος ηθοποιός έγινε ξανά πατέρας κάτω από άκρα μυστικότητα

Και αυτό, μάλλον, έχει βαλθεί να αποδείξει διάσημος ηθοποιός, ο οποίος έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Παίζει, βέβαια, και το σενάριο να είναι κρυψίνους και να μη θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τη προσωπική του ζωή.

Ο λόγος για τον Josh Hartnett, ο οποίος με τη σύντροφό του – κι επίσης ηθοποιό – Tamsin Egerton καλωσόρισαν το δεύτερο παιδάκι τους. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ευτυχές γεγονός, ουδείς γνωρίζει.

joshhartnett

Μάλιστα, το «μυστήριο» - αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο αυτό – μεγαλώνει περισσότερο, καθώς το ζευγάρι μόλις την περασμένη Δευτέρα (14/8) εθεάθη σε κεντρικό σημείο του Λονδίνου, με το νεογέννητο μωρό! Για τέτοια μυστικοπάθεια, μιλάμε. Εξάλλου, τα νέα της εγκυμοσύνης έγιναν γνωστά τον περασμένο Φεβρουάριο, στο πάρτι του Vanity Fair, όπου η ηθοποιός «έσκασε» μύτη έγκυος.

Το ζευγάρι έχει μία κόρη ενός έτους, ενώ γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, The Lovers, το 2010.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved