Διάσημος ηθοποιός βρήκε νέα αγαπημένη, αλλά κάνει pizza party με την πρώην και τα παιδιά τους

Δεν πάει πολύς καιρός από τα πρώτα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν διάσημο ηθοποιό να έχει βρει νέα αγαπημένη, λίγους μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου του.

Διάσημος ηθοποιός βρήκε νέα αγαπημένη, αλλά κάνει pizza party με την πρώην και τα παιδιά τους

Εξάλλου, ο ηθοποιός κάνει δημόσιες εμφανίσεις με το νέο του έρωτα, παραγωγό πασίγνωστης τηλεοπτικής εκπομπής, και σε μία από αυτές τους είχε «τσακώσει» ο φακός του παπαράτσι, σε γνωστό εστιατόριο.
Ωστόσο, η νέα του σχέση δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στις άριστες σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, με την οποία εθεάθη σε βόλτα με τα τρία τους παιδιά.
Ο λόγος για τον Ben Affleck και την Jennifer Garner, οι οποίοι δίνουν πραγματικά μαθήματα πολιτισμού και ανωτερότητας για χωρισμένους γονείς. Για τους δύο ηθοποιούς τα παιδιά τους είναι πάνω απ’ όλα και για το λόγο αυτό, άφησαν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους. Και φροντίζουν συχνά να τρώνε όλοι μαζί ως οικογένεια.

garner affleck paidia

Αυτό έκαναν και το περασμένο σαββατοκύριακο, όπου βρέθηκαν όλοι μαζί σε γνωστή πιτσαρία για ένα.. pizza party. Και αν δεν ξέραμε ότι είχαν χωρίσει, θα λέγαμε ότι πρόκειται για την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, αφού από κανέναν δεν έλειπαν τα χαμόγελα. Ούτε από την Garner, ξέροντας ότι ο πρώην σύζυγός βρήκε νέα αγαπημένη.

Για την ιστορία, το ζευγάρι ανακοίνωσε ξαφνικά ότι χωρίζει το 2015, όμως το διαζύγιο τους βγήκε οριστικά, μόλις τον περασμένο Απρίλιο. Και μπορεί να χώρισαν, όμως, η 44χρονη ηθοποιός διατηρεί άψογες σχέσεις και με την πρώην πεθερά της, με την οποία φροντίζουν και απολαμβάνουν τις βόλτες τους συχνά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved