Τα τρυφερά λόγια του Matthew McConaughey για τη σύζυγό του

«Είναι ο άνθρωπος που του είμαι ευγνώμων για όσα κάνω».... 

Τα τρυφερά λόγια του Matthew McConaughey για τη σύζυγό του

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Matthew McConaughey πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία, «The Dark Tower», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King. Και στα πλαίσια τη προώθησης της νέας του δουλειάς, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο People. Και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Camila Alves. Και τα τρυφερά λόγια για εκείνη, απλά μας συγκίνησαν.

mathew




«Είναι ο άνθρωπος που του είμαι ευγνώμων για όσα κάνω» είπε για τη σύζυγό του, εξηγώντας πως η ίδια έχει να φροντίσει έναν… στρατό, καθώς το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τον 9χρονο Levi, την 7χρονη Vida και τον 4χρονο Livingston.



Και συνεχίζει να λέει για εκείνη: «Δεν χρειάζεται να κοιτάξω πίσω από τον καθρέφτη. Κάθε μέρα μου λέει, -Προχώρα, θα το κάνω εγώ αυτό-. Με ακολουθεί παντού με τα παιδιά».

camila




Ο McConaughey με τρυφερότητα τονίζει ότι η σύζυγός του είναι εκείνη που τον ενθαρρύνει στη δουλειά του και είναι εκείνη που πρώτη τον παροτρύνει να αναλάβει κάποιο ρόλο, χωρίς να έχει το άγχος της οικογένειας. Εξάλλου, η όμορφη Βραζιλιάνα έχει αναλάβει τη φροντίδα της οικογένειας. «Όταν πρέπει να πάω στη δουλειά, δεν έχω στο κεφάλι μου τι γίνεται πίσω στο σπίτι. Τι έχω να κάνω αυτή τη μέρα. Δεν έχω να κοιτάξω πέρα από τον… .ώμο μου» δηλώνει ο 47χρονος ηθοποιός, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη αποστολή της συζύγου του, τη φροντίδα των παιδιών, του σπιτιού και των καθημερινών αναγκών που έχουν.


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved