Πολύ γέλιο: Σκύλος κορνάρει στο αφεντικό του και στο στούντιο γίνεται χαμός
Μία ασυνήθιστη σκηνή, πρόβαλαν σε δελτίο ειδήσεων στην αμερικανική τηλεόραση κι επικράτησε χαμός στο στούντιο από τα γέλια.
Η κάμερα του δελτίου κατέγραψε έναν σκύλο κλειδωμένο στο αυτοκίνητο, που περίμενε το αφεντικό του. Εκείνος είχε πάει στο mini market, αλλά μάλλον άργησε και ο ανυπόμονος σκύλος δεν άντεξε κι άρχισε του κορνάρει, μπας κι επιστρέψει. Η αστεία, πραγματικά, σκηνή έκανε το δίδυμο των παρουσιαστών να ξεσπάσει σε γέλια, που σύντομα εξελίχθηκαν σε νευρικά, και δε μπορούσαν να σταματήσουν.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.