Διάσημη ηθοποιός ανεβάζει φωτογραφία της με κυτταρίτιδα και στέλνει το πιο σημαντικό μήνυμα

Στο λαμπερό κόσμο της showbiz, η εικόνα είναι το παν. Και οι περισσότερες κυρίες προσπαθούν να περάσουν μία αψεγάδιαστη εικόνα. Όπως αψεγάδιαστη είναι και στις σελίδες των life&style περιοδικών ή των social media, όπου τα πάντα περνούν από ρετούς.

Διάσημη ηθοποιός ανεβάζει φωτογραφία της με κυτταρίτιδα και στέλνει το πιο σημαντικό μήνυμα

Βέβαια, τελευταία έχει εξαπλωθεί μία νέα μόδα, όπου sites και περιοδικά δημοσιεύουν παπαράτσι φωτογραφίες διάσημων κυριών, χωρίς ρετούς, αποκαλύπτοντας τις ατέλειες τους. Και τις φέρνουν, έτσι, σε δύσκολη θέση.



Ωστόσο, μία διάσημη ηθοποιός και μανούλα κάνει τη διαφορά και ανεβάζει στο λογαριασμό της στα social media μία φωτογραφία της με μπικίνι και την κυτταρίτιδα σε πρώτο πλάνο, στέλνοντας συγχρόνως το πιο σημαντικό μήνυμα σε όλες τις μανούλες του κόσμου… «Αγαπήστε το σώμα σας»!



duff




Ο λόγος για την Hillary Duff, η οποία ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, την επίμαχη φωτογραφία. Η διάσημη ηθοποιός που σε έναν μήνα γίνεται 30 κι έχοντας ένα γιο ηλικίας, 5 χρόνων, απόλαυσε μαζί του στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ευτυχίας, σε παραλία της Χαβάη. Και φορώντας καρό μπικίνι, αγκαλιά με εκείνον πόζαραν στον προσωπικό φακό, ανεβάζοντας στη συνέχεια τη φωτογραφία, χωρίς ίχνος ρετούς. Και τη συνόδευσε με ένα δυνατό μήνυμα, που θα πρέπει να αποτελέσει έμπνευση για πολλές γυναίκες, μαμάδες και μη.



«Δημοσιεύω αυτή τη φωτογραφία για λογαριασμό όλων των νέων κοριτσιών, των γυναικών και των μαμάδων όλων των ηλικιών. Απολαμβάνω τις διακοπές μου μαζί με το γιο μου, μετά από ένα μεγάλο διάστημα γυρισμάτων, που με ανάγκασαν να βρίσκομαι μακριά του για πολλές εβδομάδες τους τελευταίους μήνες. Αφού λοιπόν τα sites και τα περιοδικά αγαπούν να μοιράζονται τις ατέλειες των διασήμων, λοιπόν, ορίστε!



Το σώμα μου, μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, των 5 χρόνων γιο μου Λούκα. Γίνομαι 30 τον Σεπτέμβριο και το σώμα μου είναι υγιές βοηθώντας με να πηγαίνω, όπου χρειάζομαι. Κυρίες μου ας είμαστε περήφανες για αυτό που έχουμε και ας σταματήσουμε να χαλάμε πολύτιμο χρόνο μέσα στη μέρα, ευχόμενες να ήμασταν διαφορετικές, καλύτερες και αψεγάδιαστες. Κι εσείς ( ξέρετε ποιοί είστε ) ήδη ξέρετε πώς να καταστρέψετε τις διακοπές των άλλων, τώρα ξέρετε καλά πώς είστε αυτοί που κάνετε τους άλλους να ντρέπονται για το σώμα τους».

hillaryduff



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved