Ρέβη-Τότσικας: Το καλοκαιρινό άλμπουμ των διδύμων (pics)

Οι πιο όμορφες φωτογραφίες των διδύμων σε ένα άρθρο!

Ρέβη-Τότσικας: Το καλοκαιρινό άλμπουμ των διδύμων (pics)

Η Ρούλα Ρέβη είναι τρελά ερωτευμένη με τα δίδυμα παιδιά της, Ειρήνη και Άγγελο και αυτό φαίνεται καθημερινά από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όποιος παρακολουθεί τη γνωστή φωτογράφο στα social media σίγουρα θα έχει δει κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες. Με αφορμή λοιπόν τη φωτογραφία που δημοσίευσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, θέλοντας να καλημερίσει τους φίλους τους, αποφασίσαμε να μαζέψουμε όλες τις φωτογραφίες των διδύμων σε ένα άρθρο.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε τον γιο της Άγγελο, να περπατά φορώντας καπέλο στο κεφάλι και βερμούδα, σχολιάζοντας η γνωστή μαμά του, «Goodmorning people! Keep walking».



Το ζευγάρι που πέρασε μερικές μέρες στην Τήνο και την Κύθνο, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές, έχει επιστρέψει στην Αθήνα.

Τόσο ο Αποστόλης Τότσικας όσο και η Ρούλα Ρέβη, νιώθουν ευλογημένοι που έχουν στη ζωή τους τα αγγελούδια τους. Οι διάσημοι γονείς, πέρασαν έναν δύσκολο μήνα μετά τη γέννηση των διδύμων τους, μιας και αναγκάστηκαν να αφήσουν τα μωρά τους στη ΜΕΝΝ, μετά την πρόωρη γέννησή τους. Όπως είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του, πρώτα γεννήθηκε η κόρη του 1.750γρμ. και λίγα λεπτά αργότερα ο γιος του 1.500γρμ. Γνώριζαν ότι τα μωρά θα παραμείνουν στη θερμοκοιτίδα μιας και γεννήθηκαν στον 70 μήνα της κύησης. Το ζευγάρι πήγαινε καθημερινά να δει τα νεογέννητα για τουλάχιστον δύο ώρες, τόσο δηλαδή όσο τους επέτρεπαν και οι μαίες να μείνουν κοντά τους.

Όλα όμως, είναι μια γλυκιά ανάμνηση και τώρα οι τέσσερίς τους απολαμβάνουν και ζουν μόνο στιγμές ευτυχίας!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1.



2.



3.



4.



5.



6.



7.



8.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved