Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Το μήνα Αύγουστο ξεχωρίζουν:

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτόν τον Αύγουστο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

ΛΙΒ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙ – ΣΤΥΛ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
Φινάλε τέταρτης σεζόν: πρεμιέρα επεισοδίων
Δευτέρα 7 έως Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 16:10

Η τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς Λιβ και Μάντι ολοκληρώνει τον κύκλο της αυτόν τον μήνα στο Disney Channel, με καινούρια επεισόδια από Δευτέρα 7 Αυγούστου έως το φινάλε, την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 16:10.

Η Λιβ και η Μάντι μετακόμισαν πρόσφατα από το Ουισκόνσιν στην Καλιφόρνια. Μένοντας στο εξοχικό της θείας και της ξαδέρφης τους, η Λιβ συνεχίζει να κυνηγά την καριέρα της στο θέατρο και το τραγούδι ενώ η Μάντι έχει γίνει δεκτή στο κολλέγιο των ονείρων της με υποτροφία μπάσκετ. Στο μεταξύ, αφού τα μικρότερα αδέρφια κατέστρεψαν το σπίτι τους στο Ουισκόνσιν, η υπόλοιπη οικογένεια Ρούνι αναγκάζεται να μετακομίσει και αυτή στην Καλιφόρνια.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν με τίτλο Tίτλοι Τέλους για τους Ρούνι (Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 16:10) προκύπτουν συναρπαστικές ευκαιρίες για καθένα από τα παιδιά των Ρούνι, τα καλοκαιρινά τους σχέδια ξαφνικά βρίσκονται σε κίνδυνο!

Η τέταρτη σεζόν της σειράς Λιβ και Μάντι συνεχίζεται με καινούρια επεισόδια από την Δευτέρα 7 Αυγούστου μέχρι το φινάλε, την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 16:10.

Ο ΑΛΕΞ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
Φινάλε Tρίτης Σεζόν: Πρεμιέρα Επεισοδίων
Καθημερινές από Δευτέρα 14 έως Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 18:25

Η τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειρά «Ο Άλεξ και η Παρέα του» ξεκίνησε τον Ιούλιο και ο κύκλος ολοκληρώνεται τον Αύγουστο, με καινούρια επεισόδια τις καθημερινές από Δευτέρα 14 έως το φινάλε της σεζόν, την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 18:25.

Οι μαθητές επιβίωσαν άλλον έναν χρόνο στο Σχολείο Μέλσερ. Η καινούρια κοπέλα Κλίο κατέφθασε, και αποδεικνύεται ότι κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Στην πορεία εμφανίζεται ένας μεταμφιεσμένος καλλιτέχνης που σιγά-σιγά κάνει επιτυχία στο διαδίκτυο, αλλάζοντας την ισορροπία της ομάδας.

Τα καινούρια επεισόδια της τρίτης σεζόν της σειράς ο Άλεξ και η παρέα του θα προβάλλονται στο Disney Channel τις καθημερινές από Δευτέρα 14 έως το φινάλε της σεζόν, την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 18:25.

ΟΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΟ
Φινάλε σεζόν: πρεμιέρα επεισοδίων
Από Τρίτη 15 έως Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 19:45.

Ακόμα μια δημοφιλής σειρά φτάνει στο τέλος αυτό το μήνα, με τα τέσσερα τελευταία επεισόδια της δεύτερης σεζόν της σειράς Οι Γοργόνες του Μάκο, να προβάλλονται στο Disney Channel από την Τρίτη 15 έως την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 19:45.

Ο Ζακ μεταμορφώνεται μαγικά σε «γοργόνο» και ανακαλύπτει τη θαλάσσια καταγωγή του, έπειτα από την επαφή του με τα μαγικά νερά στο μυστηριώδες νησί του Μάκο, που φυλάσσεται από τρεις γοργόνες.

Στο φινάλε της δεύτερης σεζόν με τίτλο Ο Εκλεκτός (Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 19:45) ο Ζακ και οι γοργόνες είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν τον Έρικ από το να καταλάβει το Μάκο. Καθώς η πανσέληνος φτάνει στο ζενίθ της, το νερό απομακρύνεται από την Κάμαρα του Γοργόνου, αποκαλύπτοντας τον πραγματικός σκοπός της κάμαρας.

Τα τέσσερα τελευταία επεισόδια της σειρά Οι Γοργόνες του Μάκο θα προβάλλονται από την Τρίτη 15 έως την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 19:45.

ΛΟΛΙΡΟΚ
Επεισόδια Πρεμιέρας Σεζόν
Καθημερινές από την Τρίτη 1η Αυγούστου στις 14:25

Το Λόλιροκ επιστρέφει! Η δεύτερη σεζόν είναι γεμάτη περιπέτειες, επέστρεψε στο τέλος Ιουλίου και τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν θα προβάλλονται τις καθημερινές από την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 14:25.

Το Λόλιροκ αφηγείται τις περιπέτειες της Άιρις, μιας έφηβης κοπέλας που πρέπει να ισορροπήσει το χρόνο της μεταξύ των ροκ συναυλιών με το συγκρότημά της, και της ζωής της ως πριγκίπισσα ενός μακρινού βασιλείου.

Η δεύτερη σεζόν του Λόλιροκ θα προβάλλεται στο Disney Channel από την Τρίτη 1η έως την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 14:25.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΙΡΑΚΙΟΥΛΟΥΣ
Ειδική Προβολή
Καθημερινές από 21 Αυγούστου στις 15:20

Το πρόγραμμα Miraculous Moments είναι μια αντίστροφη μέτρηση των 10 κορυφαίων κακών της σειράς «Οι Φανταστικές Ιστορίες της Λέιντι Μπαγκ και του Κατ Νουάρ», που θα προβάλλεται τις καθημερινές από την Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Στη σειρά «Οι Φανταστικές Ιστορίες της Λέιντι Μπαγκ και του Κατ Νουάρ» η Μαρινέτ και ο Άντριαν είναι δύο μαθητές γυμνασίου που μπορούν να μεταμορφώνονται στους υπερήρωες Λέιντι Μπάγκ και Κατ Νουάρ. Αποστολή τους είναι να σώσουν το Παρίσι αιχμαλωτίζοντας τα κακά πλάσματα που ονομάζονται Ακούμα και μπορούν να μεταμορφώσουν τον οποιονδήποτε σε υπερκακό.

Μετρήστε αντίστροφα τους 10 κορυφαίους κακούς τις καθημερινές από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 15:20 και σε επανάληψη τις Κυριακές από τις 12:20.

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Ειδική Προβολή
Τετάρτη 9 Αυγούστου

Γιορτάστε την Ημέρα της Γυναίκας στο Disney Channel την Τετάρτη 9 Αυγούστου με συνεχόμενα επεισόδια κορυφαίων σειρών και μια εκπληκτική ταινία.

Οι σειρές Τζέσι, Μακριά από το Σπίτι, Μπιζάρντβαρκ, Λιβ και Μάντι και Η απίθανη Χάρλεϋ είναι ανάμεσα στις επιτυχημένες σειρές που θα προβληθούν με διπλά επεισόδια μέσα στην ημέρα. Στη συνέχεια η ταινία Bad Hair Day θα προβληθεί στις 10:40.

Σε αυτή την κωμωδία μια μαθήτρια γυμνασίου είναι απελπισμένη να γίνει βασίλισσα του χορού. Τη μεγάλη μέρα όμως τα μαλλιά της είναι σε ανεξέλεγκτο χάος. Στο μεταξύ, μια πράκτορας του FBI κυνηγάει ένα κλέφτη κοσμημάτων, ψάχνοντας ένα κλεμμένο κολιέ, το οποίο τυχαίνει να έχει στην κατοχή του το αναμαλλιασμένο κορίτσι! Σύντομα, οι δύο τους κυνηγούν τον κλέφτη και παρασύρονται σε μια άγρια περιπέτεια μέσα στην πόλη. Η Laura Marano από το Όστιν & Άλι και η Leigh-Allyn Baker από το Καλό Τύχη Τσάρλι πρωταγωνιστούν σε αυτή την διασκεδαστική κωμωδία.

Η Ημέρα της Γυναίκας, την Τετάρτη 9 Αυγούστου, είναι γεμάτη με πολλές εκπλήξεις στο Disney Channel.

Η Σερίφης Κάλι στην Άγρια Δύση
Πρεμιέρα επεισοδίων
Δευτέρα 14 έως Τρίτη 22 Αυγούστου στις 15:00

Ήρθε η ώρα να αρπάξεις το λάσο και το καουμπόικο καπέλο και να απολαύσεις τα καινούργια επεισόδια που πρωταγωνιστεί η αγαπημένη σερίφης Κάλι.(Δευτέρα 14 έως Τρίτη 22 Αυγούστου στις 15:00).

Η υπέροχη σειρά κινουμένων σχεδίων Η Σερίφης Κάλι στην Άγρια Δύση, που πρωταγωνιστεί η Μάντι Mουρ, δείχνει τη σερίφη Κάλι ως αστυνόμο της Καλής και Φιλικής πόλης διατηρώντας την ασφαλή, ενώ χρησιμοποιεί θρύλους της Άγριας Δύσης για να διδάξει πολύτιμα μαθήματα. Στο επεισόδιο Η Μάχη για το Νερό-Διπλοί Μπελάδες (Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 15:00) οι Bertha και Buck Beaver εκβιάζουν την σερίφη Κάλι φράσσοντας το ρυάκι. Οι Τρίκι Τράβις, Όσβαλντ και η υπόλοιπη πόλη ψάχνουν τον καταζητούμενο Αγριόγατος Μαγκρό που όλο ξεφεύγει!

Τα καινούρια επεισόδια της σειράς Η Σερίφης Κάλι στην Άγρια Δύση θα προβάλλονται από Δευτέρα 14 έως Τρίτη 22 Αυγούστου στις 15:00 στο Disney Junior.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΥ, ΤΗ ΜΙΝΝΙ, ΤΟΝ ΓΚΟΥΦΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ
Ειδική Προβολή
Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Αυγούστου από 10:25 έως 14:05

Είναι ώρα για περιπέτεια στο Disney Junior!
Συντονιστείτε και απολαύστε τον Μίκυ, την Μίννι, τον Ντόναλντ και τον Γκούφυ στις περιπέτειές τους, με συνεχόμενα επεισόδια της σειράς Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας και Η Λέσχη του Μίκυ το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Αυγούστου από τις 11:25 έως τις 15:05.

Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Σάββατα από 19 Αυγούστου στις 09:00

Η Φρουρά των Λιονταριών επέστρεψε για να προστατέψει το Βασίλειο, και να διασκεδάσει τους θαυμαστές του, με καινούρια επεισόδια τα Σάββατα μέχρι 19 Αυγούστου στις 10:00.

Συντονίσου με τον Κάιον και την παρέα καθώς για ακόμα μια φορά αγωνίζονται με τον Τζάντζα και τις ύαινες. Μόνο που αυτή τη φορά ο Κάιον θα πρέπει να μάθει να ελέγχει το βρυχηθμό του αν θέλει να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα που φέρνουν τους φίλους και την οικογένειά του σε κίνδυνο! Στο επεισόδιο με τίτλο Το Είδωλο του Όνο (Σάββατο 5 Αυγούστου στις 10:00) όταν ο Όνο συναντά το είδωλό του, τον θρυλικό αετό Χάντιθι μαθαίνει ότι τελικά ο ήρωας του δεν είναι αυτό που περίμενε.

Τα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς Η φρουρά των Λιονταριών θα προβάλλονται στο Disney Junior τα Σάββατα μέχρι 19 Αυγούστου στις 10:00.

BLOCK ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ ΦΙΛΙΑΣ
Ειδική Προβολή
Block: καθημερινές μέχρι την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 10:00
Πάρτυ: Σάββατα μέχρι τις 12 Αυγούστου στις 10:00

Το Disney Junior δίνει μεγάλη σημασία στην φιλία και αυτόν τον Αύγουστο θέλουμε να το γιορτάσουμε με ένα πολύ ξεχωριστό block και πάρτυ φιλίας!

Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τους αγαπημένους φίλους του Disney Junior στο Friendship Block καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:35 μέχρι τις 11 Αυγούστου. Το block περιλαμβάνει υπέροχες σειρές όπως P J Masks, Η Γκόλντι και το αρκουδάκι, Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας, Σοφία η Πριγκίπισσα, Η φρουρά των Λιονταριών και Η Μικρή Γιατρός.

Με αυτό το διασκεδαστικό πρόγραμμα ξεκινά ένα υπέροχο block και πάρτυ φιλίας, τα Σάββατα μέχρι 12 Αυγούστου. Σε κάθε ένα πρωταγωνιστεί και ένας διαφορετικός χαρακτήρας: αυτό τον μήνα περιλαμβάνει τις σειρές Η Μικρή Γιατρός και Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι.

Block Φιλίας: Δευτέρα-Παρασκευή στις 11:00.
Πάρτυ Φιλίας: Σάββατο στις 11:00.

ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ
Τέλος σεζόν: καινούρια επεισόδια
Καθημερινές από Δευτέρα 14 έως Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 16:25

Η νέα σειρά ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ συνεχίζεται αυτό τον μήνα στο Disney XD, με καινούρια επεισόδια τις καθημερινές από Δευτέρα 14 έως το τελευταίο διπλό επεισόδιο της πρώτης σεζόν την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 16:25.

Ο νεαρός Ryan έχει τεχνοπάθεια - την ικανότητα να ελέγχει την τεχνολογία με το μυαλό του. Η ικανότητά του ξυπνά μυστηριωδώς το ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ, ένα γιγαντιαίο ρομπότ που δημιουργήθηκε από μια ασύλητη μεγαλοφυΐα, για να υπερασπιστεί την πόλη.

Στο τελευταίο διπλό επεισόδιο της σεζόν με τίτλο Ας βάλουμε ένα τέλος (Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 16:25) ο Νούμερο 1 δημόσιος εχθρός, το ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ πρέπει να προστατέψει τον στρατό και να αντιμετωπίσει ένα τέρας τελείως διαφορετικό από όσα έχουν πολεμήσει μέχρι τώρα. Με την τύχη του κόσμου να κινδυνεύει, ο Ράιαν και η ομάδα αγωνίζονται να τερματίσουν την απειλή μια για πάντα.

Τα καινούρια επεισόδια του ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ θα προβάλλονται τις καθημερινές από Δευτέρα 14 Αυγούστου, μέχρι το διπλό τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 16:25, στο Disney XD.

11.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Djeco Επιτραπέζιο Λοττο αντικείμενα σπιτιού
19.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Djeco Επιτραπέζιο 'Μπλα μπλα μπλα'
20.00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Lottie Κούκλα βινυλίου 'Νεράιδα του Δάσους' 18εκ.
16.85 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Smartgames επιτραπέζιο Κυνηγοί Φαντασμάτων
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά αρρωσταίνουν περισσότερο τον χειμώνα

Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά αρρωσταίνουν περισσότερο τον χειμώνα

Και όχι δεν είναι ο κρύος καιρός!
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Δέκα τροφές που ενισχύουν τη γονιμότητα

Δέκα τροφές που ενισχύουν τη γονιμότητα

Ποιες τροφές πρέπει να εντάξετε στο διαιτολόγιό σας εάν θέλετε να συλλάβετε;
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Πανελλήνια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού: Η πρόληψη είναι η λύση!

Πανελλήνια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού: Η πρόληψη είναι η λύση!

Ποιες οι διάφορες μορφές του εκφοβισμού; Ποια τα χαρακτηριστικά του παιδιού-θύτη και…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Επιτρέπεται  η ντομάτα στη διατροφή του μωρού;

Επιτρέπεται η ντομάτα στη διατροφή του μωρού;

Πότε μπορεί να φάει ντομάτα το μωρό;
Διάβασε τη συνέχεια
BEST OF NETWORK
Πολεμικό σκηνικό στα νοσοκομεία της Αττικής: Μόλις 32 διαθέσιμες ΜΕΘ, ενώ αυξάνονται οι εισαγωγές
Ελληνοτουρκικά: Πυρπολεί τον διάλογο ο Ερντογάν με παραβιάσεις στο Αιγαίο και εμπρηστικές δηλώσεις
Ανατροπή στο θρίλερ της 19χρονης Άρτεμις: Νέα στοιχεία και μαρτυρίες για την εξαφάνισή της
Survivor: Εξέλιξη «βόμβα» - Αποβάλλεται ο Σάκης από το παιχνίδι;
Lockdown: Πότε ανοίγουν σχολεία, εστίαση, λιανεμπόριο – Όλες οι ημερομηνίες
Η Συνεπιμέλεια κατά νομικό τεκμήριο κι ο μύθος των συγκρούσεων
Αναδρομικά δώρων σε όλες τις συντάξεις: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι
Ένοπλες Δυνάμεις: Όπου υπάρχει ανάγκη! Από Έβρο μέχρι Κρήτη και από Οθωνούς μέχρι Καστελόριζο
Αργίες 2021: Πότε πέφτουν Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα
Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Βασίλη Χαλακατεβάκη
Οφειλές στο Δημόσιο: Νέα έκτακτη ρύθμιση 24 άτοκων ή 48 χαμηλότοκων δόσεων - Ποιους αφορά
Φιλιππίδης: Στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης για δύο απόπειρες βιασμού - Ξεκινούν οι καταθέσεις
MOTHERTOOLS
novalac-logo
Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Υπολογισμός Σύλληψης & Ωορρηξίας

Εξετάσεις

Εξετάσεις

Θηλασμός

Θηλασμός

Μαιευτήριο

Μαιευτήριο

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Τα πάντα για τον Αυτισμό

©2012-2021 Mothersblog.gr - All rights reserved
Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Αγνώριστος ο γιος τους, Χάρης