Μπήκε στην 30η εβδομάδα και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Παρά τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια όλων αυτών των εβδομάδων, φωτογραφίζει την κοιλίτσα της και μας δείχνει το πόσο έτοιμη είναι ναι γίνει ξανά μαμά!

Μπήκε στην 30η εβδομάδα και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Πριν μερικά 24ωρα η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε στον ολόσωμο καθρέφτη της, φορώντας μαύρα εσώρουχα και δείχνοντάς μας την κοιλίτσα της στην 30η εβδομάδα.

Τη φωτογραφία συνόδεψε μόνο με το hastag, #30weeks.





Πριν από περίπου ένα μήνα η ίδια είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχει προδρομικό πλακούντα γράφοντας στα social media, «Θέλετε να μιλήσουμε για τον προδρομικό μου πλακούντα;».



Στον προδρομικό πλακούντα για όσου δεν γνωρίζουν, ο πλακούντας είναι ασυνήθιστα χαμηλά στη μήτρα, δίπλα ή σε σημείο που καλύπτει το τράχηλο της μήτρας. Κάποια από τα χαρακτηριστικά συμπτώματα του προδρομικού πλακούντα είναι η ζωηρή, κόκκινη κολπική αιμορραγία κατά το δεύτερο ήμισυ της εγκυμοσύνης. Η αιμορραγία σταματά συνήθως χωρίς θεραπεία, αλλά σχεδόν πάντα επαναλαμβάνεται ημέρες ή εβδομάδες αργότερα. Η εμφάνιση προδρομικού πλακούντα στις περισσότερες γυναίκες οφείλεται σε τυχαίους παράγοντες. Όπως για παράδειγμα αν είχατε προδρομικό πλακούντα σε μια προηγούμενη εγκυμοσύνη, αν είστε έγκυος με δίδυμα, αν πριν είχατε γεννήσει με καισαρική τομή κ.α.

H Jenny Mollen, τον Απρίλιο αποκάλυψε ότι περιμένει αγόρι. Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Jason Biggs από τις 23 Απριλίου 2008 και μαζί έχουν ακόμη ένα γιο, τον Sid, 3 ετών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved