Εσύ πόσα γνωρίζεις για την Beyonce;

Τον περασμένο Ιούνιο (18/6) η Beyonce και ο σύζυγος της, Jay Z υποδέχτηκαν στον κόσμο, τα δίδυμα παιδιά τους.

Εσύ πόσα γνωρίζεις για την Beyonce;

Και το διάσημο ζευγάρι δεν αφήνει παραπονεμένους τους φαν του, φροντίζοντας να τους δίνει κάθε φορά μία μικρή γεύση από τη ζωής τους με τα δίδυμα, αλλά και τη μεγαλύτερη κόρη τους, Blue Ivy.

Εξάλλου, η Beyonce, παράπονο δεν έχουμε, όλα τα χρόνια της υπέρλαμπρης καριέρας της, μοιράζεται πολλές στιγμές και δεδομένα της προσωπικής της ζωής. Τα αυστηρά οικογενειακά, βέβαια, προτιμά να τα μοιράζεται πρώτα με τους δικούς της ανθρώπους και μετά με όλο τον πλανήτη. Όπως καλή ώρα, είχε κάνει και με τα δίδυμα, καθώς είχε ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα, όταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Από τα προσωπικά της δεδομένα, που δεν είναι και τόσο δεδομένα, εσύ πόσα γνωρίζεις; Εμείς μαζέψαμε κάποιες πληροφορίες για τη Beyonce. Πόσα γνωρίζεις, από τα παρακάτω, για εκείνη;



• Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes με τους πιο πλούσιους της Αμερικής, η τραγουδίστρια φιγουράρει ψηλά στις θέσεις αφού η προσωπική της περιουσία αγγίζει τα 272 εκ. ευρώ.

• Ο σύζυγος της Jay Z είναι κατά πολύ πλουσιότερος της, αφού η προσωπική του περιουσία αγγίζει τα 630 εκ ευρώ.

• Αν και δεν είναι ωραίο να μιλάς για την ηλικία μίας γυναίκας, εμείς θα σας αποκαλύψουμε ότι η Beyonce είναι 35 χρόνων. Συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, το 1981

• Ολόκληρο το όνομά της είναι Beyonce Giselle Knowles. Το Beyonce – με το οποίο έχει γίνει διάσημη σε όλο τον πλανήτη – είναι φόρος τιμής στο δεύτερο όνομα της μαμάς της, που είναι Beyince.

• Η σχέση της με τον ράπερ Jay Z, ξεκίνησε στη διάρκεια της συνεργασία τους για το τραγούδι, Bonnie & Clyde το 2002


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved