Το μυστικό για να παραμένουν τα παιδάκια σου καθαρά όπου αν βρίσκεστε!

Τα παιχνίδια στη φύση και η χαρά της ανακάλυψης παραμένουν ανεκτίμητες αξίες για κάθε παιδάκι. Κυνηγητό στο γρασίδι, βουτιές στη θάλασσα, κάστρα στην άμμο, χαμόγελα, αγκαλιές κάνουν κάθε εμπειρία να μοιάζει μοναδική για τους ζωηρούς μπόμπιρες.

Το μυστικό για να παραμένουν τα παιδάκια σου καθαρά όπου αν βρίσκεστε!

Πόσο μάλλον το Καλοκαίρι που είναι η πιο ανέμελη εποχή για τους λιλιπούτιους εξερευνητές που είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν μαγικούς κόσμους.
Σε κάθε τους εξόρμηση σε πάρκα, πλατείες και παραλίες, ζουν νέες περιπέτειες με όλες τους τις αισθήσεις και φυσικά... λερώνονται! Ανακαλύψαμε το μυστικό για να είσαι και εσύ εξίσου ξέγνοιαστη με τα αγγελούδια σου και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί τους, χωρίς να ανησυχείς για την ασφάλεια και την υγιεινή τους.

Πώς θα φρεσκάρεις την επιδερμίδα των μικρών σου;

zewa233


Αυτό λοιπόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα κάθε μανούλας είναι τα νέα υγρά μαντηλάκια Zewa fresh to go! Το δροσερό τους άρωμα θα αναζωογονήσει μικρούς και μεγάλους, χαρίζοντας την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας. Πάνε πακέτο με τις καθημερινές δραστηριότητες της όμορφης πριγκίπισσας και του περιπετειώδη ήρωά σου και εξασφαλίζουν ότι παραμένουν καθαροί, όπου και αν βρίσκονται. Στην πόλη, σε εκδρομές, στη θάλασσα είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου για να περιποιηθείς τα αγγελούδια σου και φυσικά... τον εαυτό σου!

Τα Zewa fresh to go είναι ιδανικά για να καθαρίσεις τα χέρια, το πρόσωπο, τον λαιμό και τους ώμους των παιδιών σου γρήγορα και εύκολα. Με το απαλό τους άγγιγμα φροντίζουν την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά!
Τα παιδάκια σου θα τα αγαπήσουν για τη μοναδική σύνθεσή τους, χάρη στην οποία δεν νιώθουν το δέρμα τους να «κολλάει». Από την άλλη εσύ, θα σταματήσεις να αγχώνεσαι κάθε φορά που βλέπεις το παγωτό του μικρού σου να λιώνει ή τα χεράκια του να αγγίζουν οτιδήποτε συναντά στο πέρασμά του... Έτσι, θα αποφύγεις τη γκρίνια και θα κάνεις την καθαριότητα παιχνιδάκι.

Περιποίηση για όλη την οικογένεια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved