Βελουτέ σουπίτσες, φρουτόκρεμες και καλοκαιρινά smoothies στο Π και Φ με την KENWOOD

Έφτασε επιτέλους το καλοκαίρι και ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τις οικογενειακές μας διακοπές! Φέτος έχουμε πολλά πράγματα να κουβαλήσουμε μαζί μας κι αυτό δε σας κρύβω ότι με τρομάζει λίγο.

Βελουτέ σουπίτσες, φρουτόκρεμες και καλοκαιρινά smoothies στο Π και Φ με την KENWOOD

λέπετε, οι διακοπές με νήπιο και μωρό συνήθως είναι μια πολύπλοκη ιστορία... Φεύγεις μαζί με ένα αυτοκίνητο γεμάτο με καροτσάκια, μπρατσάκια, παιδικά σκεύη, παιχνίδια, φουσκωτά κλπ...

Η μικρή μου βρίσκεται ακόμα στο στάδιο που τρώει αλεσμένες σουπίτσες. Όπως καταλαβαίνετε δε μου είναι πολύ εύκολο να κουβαλάω μαζί μου στις διακοπές ένα ολόκληρο blender. Γι’ αυτό φρόντισα να βρω άμεσα λύση πριν ξεκινήσουν οι διακοπές μας!

Το πολυμηχάνημα kMix HDX754RD της Kenwood ήρθε σαν σωσίας στη ζωή μου! Είναι εύκολο, μικρό και ελαφρύ! Και πάνω απ’ όλα πολτοποιεί στο λεπτό όλες τις τροφές!

ken

Μια τόσο μικρή συσκευή διαθέτει 4 διαφορετικές λειτουργίες και κάνει την προετοιμασία φαγητού παιχνίδι ακόμα και για όσους είναι αρχάριοι στην κουζίνα!
Διαθέτει μεταλλική ράβδο με 3 λεπίδες κοπής για ακόμα πιο γρήγορα και καλά αποτελέσματα, ράβδο Soup XL με μεγάλη διάμετρο για χρήση απευθείας στα μαγειρικά σκευή χωρίς τον φόβο να τα γρατζουνίσει, ενώ διαθέτει επίσης πουριέρα με 2 διαφορετικούς δίσκους για βελούδινη υφή ή για λιγότερο αλεσμένη υφή πουρέ. Περιλαμβάνει και κοπτήριο χωρητικότητας 500ml με λεπίδες κοπής για να ψιλοκόβω και να φτιάχνω σάλτσες και ντιπ.

smoothie2gosport promo

Και μια που μοιράζομαι μαζί σας τις θαυματουργές μου καλοκαιρινές ανακαλύψεις, θα σας δείξω τον καλύτερο τρόπο για να φτιάχνετε μόνες σας πανεύκολα και γρήγορα υγιεινά smoothies για όλη την οικογένεια με το Blend-XTRACT Sport της Kenwood.

Είτε σας αρέσει να τρώτε υγιεινά και είστε παθιασμένοι με την γυμναστική είτε ψάχνετε απλά για έναν εύκολο τρόπο να φτιάχνετε θρεπτικά ροφήματα το Kenwood Blend-XTRACT Sport είναι η πιο εύκολη λύση για να παίρνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά της ημέρας ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής.

SMP60SI Blend Xtract Sport Empty Bottle New Lid

Με το πάτημα ενός κουμπιού το εργονομικά σχεδιασμένο Blend-XTRACT Sport της Kenwood θα αναμίξει και πολτοποιήσει τα υλικά σας φτιάχνοντας ένα θρεπτικό ρόφημα ή ένα αθλητικό συμπλήρωμα διατροφής. Το μπλέντερ συνοδεύεται από 2 νέα, ειδικά σχεδιασμένα μπουκάλια κατασκευασμένα από TritanTM, ανθεκτικά και άθραυστα – ιδανικά για να παίρνετε μαζί το ρόφημα σας στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο, στο γραφείο ή στην βόλτα.

Αυτή είναι μία νόστιμη συνταγή για εσάς:

apple banana smoothie 720


Breakfast 2Go
-2 παγάκια
-60ml γάλα με χαμηλά λιπαρά
-50g γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
-50g μπανάνα κομμένη σε κύβους 2cm
-75g μήλα, κομμένα σε κύβους 2cm
-5ml σιτάρι, φίτρο
-5ml μέλι
1.Βάλτε μέσα στο μπουκάλι το γάλα και το γιαούρτι
2.Στην συνέχεια προσθέστε την μπανάνα, το μήλο, το σιτάρι και τα παγάκια
3.Ανακαινίστε καλά
4.Βάλτε την ταχύτητα στο ‘low’ για 5 δευτερόλεπτα, και στην συνέχεια στο ‘high’ για 40 δευτερόλεπα
5.Δοκιμάστε για να δείτε την γλυκύτητα και προσθέστε μέλι αναλόγως

(Για περισσότερες συνταγές για smoothies, επισκεφθείτε την σελίδα της Kenwood www.kenwood.gr )

Καλό καλοκαίρι!

Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved