Τετράχρονο αγόρι συγκινείται τη στιγμή που η νέα του μητριά του διαβάζει τους όρκους (vid)

Είστε από τους ανθρώπους που συγκινούνται κατά τη διάρκεια ενός μυστηρίου; Τότε ετοιμαστείτε να δακρύσετε!

Τετράχρονο αγόρι συγκινείται τη στιγμή που η νέα του μητριά του διαβάζει τους όρκους (vid)

Ο τετράχρονος τις τελευταίες ώρες κατάφερε να συγκινήσει το διαδίκτυο, κάνοντας ακόμη και τους πιο «σκληρούς» να δακρύσουν.

Ο πατέρας του μικρού Gage Newville, παντρεύτηκε την Emily Leehan το Σάββατο 22 Ιουλίου και όπως συνηθίζεται στο εξωτερικό, ο ένας διάβασε στον άλλο τους όρκους αιώνιας αγάπης που είχε γράψει. Η Emily όμως, αντί να γράψει όρκους για τον μελλοντικό σύζυγό της, έγραψε για τον θετό της γιο. Αυτή η συγκινητική στιγμή απαθανατίστηκε στην κάμερα, καταφέρνοντας να συγκινήσει πολλούς.

«Θέλω να είσαι ασφαλής, να προσπαθείς για το καλύτερο και να είσαι καλός άνθρωπος», διαβάζει η Leehan στον νεαρό Gage, που στέκεται μπροστά από τον πατέρα του.

τετραχρονοσ

Καθώς η νεαρή μητριά του συνεχίζει να διαβάζει τους όρκους, ο μικρός αρχίζει να κλαίει και τρέχει κοντά της, αγκαλιάζοντάς τη μέση της με τα δυο του χέρια. «Ξέρω ότι και οι δυο μας είμαστε ξεροκέφαλοι...», λέει η ίδια όταν την αγκαλιάζει και ο πατέρα του, τον τραβά στη δική του αγκαλιά λέγοντάς του, «Buddy, όλα είναι καλά...», και ο μικρός κρύβει το πρόσωπό του στη στολή του πατέρα του.

«Με βοήθησες να εξελιχθώ στη γυναίκα που είμαι σήμερα, και μπορεί να μη σου χάρισα εγώ το δώρο της ζωής, αλλά η μοίρα σε έδωσε ως δώρο στη δική μου ζωή!».

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί και αρπάξτε ένα πακέτο χαρτομάντιλα δίπλα σας... θα τα χρειαστείτε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved