Athleisure: Για τη δραστήρια μαμά που θέλει να είναι πάντα άνετη και στυλάτη!

Το υποδεχτήκαμε με χαρά και γρήγορα κατάφερε να γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο λόγος για το αγαπημένο μας athleisure!

Athleisure: Για τη δραστήρια μαμά που θέλει να είναι πάντα άνετη και στυλάτη!

Εμείς οι μαμάδες το λατρέψαμε και το υιοθετήσαμε διότι πολύ απλά εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε σύγχρονης μητέρας. Ναι, το athleisure μάς έλυσε, τα χέρια. Κομψό, άνετο και πρακτικό, φοριέται εύκολα παντού και, πλέον έγινε τρόπος ζωής. Αν δεν το γνωρίζετε, ήρθε η ώρα να το μάθετε και να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να το πετύχετε. Το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξει την καθημερινότητά σας!

Πώς θα πετύχετε το τέλειο athleisure για τις βόλτες με τα μωράκια σας

stokke kentriki

Το κολάν της γιόγκα, ένα άνετο φαρδύ παντελόνι και μια βελουτέ φόρμα αποτελούν τρία «must» ρούχα που καλείστε να αποκτήσετε για το σωστό athleisure look. Επόμενο βήμα είναι να βρείτε όμορφα αθλητικά παπούτσια.

Athleisure καρότσι; Ναι!

stokke1

Το look μιας σύγχρονης, athleisure μαμάς συμπληρώνεται από μερικά, χαλαρά t-shirt και ένα σπορ φόρεμα. Μην ξεχάσετε να βρείτε ένα πρακτικό και όμορφο backpack για τις βόλτες με το μωράκι σας και φυσικά, το τέλειο Athleisure καρότσι και έναν ντιζαϊνάτο μάρσιπο!

Ευτυχώς, υπάρχει μια εταιρεία που εμπνεύστηκε από το athleisure, τα ρούχα του γυμναστηρίου και τη ζωή της σύγχρονης μητέρας και θέλησε να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά μας. Αναφερόμαστε, φυσικά, στη Stokke® και την Athleisure συλλογή της.

Οι σχεδιαστές της εταιρείας πήραν τα καλύτερα στοιχεία του σπορ ντυσίματος, για να ντύσουν το καρότσι Stokke® Xplory® Athleisure με ένα δυναμικό νέο λουκ και ενισχυμένη λειτουργικότητα. Τα τεχνικά υφάσματά του αναπνέουν και επιλέχθηκαν προσεκτικά για την απορροφητικότητα και την ικανότητά τους να στεγνώνουν γρήγορα. Επίσης, κάνοντας αναφορά στα ρούχα του γυμναστηρίου, το γκρι επιλέχθηκε ως το πρωταρχικό χρώμα γύρω από το οποίο βασίστηκε η συλλογή ενώ κυκλοφορεί με δύο χρωματικές επιλογές: Marina και Coral!
Το μοναδικό αυτό καρότσι, που διατίθεται με ασημένιο ή μαύρο σασί και επιλογή πορτ-μπεμπέ, έχει ακόμη εκτεινόμενη περφορέ και διχτυωτή κουκούλα για βέλτιστο αερισμό και προστασία!

Η μαμά και blogger Χριστίνα Κοροβέση αποκαλύπτει γιατί είναι Stokke fan

stokke2

Μια μεγάλη Stokke fan είναι η γνωστή blogger Χριστίνα Κοροβέση του Lemoncake Wardrobe.
Η ίδια βρέθηκε πρόσφατα στη λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Βουλιαγμένης για την κυκλοφορία της νέας συλλογής Athleisure και μίλησε για τα αγαπημένα της προϊόντα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι έχει εθιστεί στα προϊόντα Stokke καθώς, όπως είπε, «είναι με διαφορά τα πιο στιλάτα παιδικά αξεσουάρ που κυκλοφορούν στην αγορά»! Σύμφωνα με την Χριστίνα Κοροβέση, έχουν design που ξεχωρίζει και είναι απόλυτα λειτουργικά.

stokke3

«Είναι απλά πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου με τη Μέλια», ανέφερε και αποκάλυψε ότι δεν βλέπει την ώρα να κάνει δικό της τον φανταστικό μάρσιπο!

«Όλη η σειρά είναι εμπνευσμένη από την ανάγκη των σύγχρονων μαμάδων και μπαμπάδων που θέλουν να παραμείνουν fit και να χαρούν την καθημερινότητα τους με το μωρό, περνώντας όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του. Με υφάσματα που αναπνέουν, τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή των γονιών ευκολότερη αλλά και μια ολόκληρη φιλοσοφία που απαντάει στην ανάγκη της μοντέρνας μαμάς να αθληθεί και να ξεκουραστεί πάντα παρέα με το μωρό, είναι η απάντηση στις προσευχές της», σημείωσε ακόμη η αγαπημένη μας blogger!

stokke4

Στην εκδήλωση για τη νέα σειρά της Stokke παρευρέθηκαν και άλλοι V.I.P καλεσμένοι, όπως η διευθύντρια του Mothersblog, Δέσποινα Καμπούρη, ενώ στα πλαίσια του event, πραγματοποιήθηκε και ένα μεγάλο πικ νικ με σνακ και υγιεινούς χυμούς σε μία χαλαρή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα!

Ασφάλεια και άνεση στην κάθε βόλτα

stokke5

Εμείς, λοιπόν, είδαμε το Stokke® Xplory® Athleisure και στη λίμνη Βουλιαγμένης και το αγαπήσαμε διότι -μεταξύ άλλων- το ρυθμιζόμενο κάθισμά του προσαρμόζει σε τραπέζια εστιατορίων και καφέ, διευκολύνοντας τα πράγματα όσο είμαστε έξω. Και για να έχουμε ασφαλή όσα χρειαζόμαστε στις εξορμήσεις μας (το backpack δεν αρκεί), οι σχεδιαστές του συμπεριέλαβαν και μια δίχρωμη τσάντα για ψώνια με ταιριαστές Marina Blue ή Coral λεπτομέρειες!

stokke6

Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε την athleisure εμφάνισή σας με τον ρυθμιζόμενο και εργονομικό μάρσιπο Stokke® MyCarrier™ σε δύο χρωματικές επιλογές Marina και Coral ο οποίος θα κάνει ακόμη πιο εύκολες τις βόλτες σας! Έχει τα ίδια τεχνικά διχτυωτά υφάσματα με την ίδια απορροφητικότητα με το καρότσι, για αυτό και κάνει ακόμα πιο εύκολο το να βγαίνετε έξω και να απολαμβάνετε τον χρόνο με το μικρό σας. Δεν είναι τυχαίο που η Χριστίνα Κοροβέση θέλει να τον αποκτήσει εδώ και τώρα!

stokke7

Αν δεν το έχετε υιοθετήσει ήδη ήρθε η ώρα να το κάνετε! Το athleisure look και το Stokke® Xplory® Athleisure θα κάνουν τη καθημερινότητά σας πιο εύκολη και θα σας προσφέρουν άνετες και ξεκούραστες βόλτες με το μωράκι σας! Για εμάς, είναι «must»!

Επισκεφτειτε τη σελίδα της Stokke στο facebook και την ιστοσελίδα www.stokke.com και μάθετε τα πάντα για το αγαπημένο μας Athleisure

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved