Έγκυος για πρώτη φορά: «Έχασα το πρώτο μου παιδί, πάλεψα με την υπογονιμότητα αλλά τα κατάφερα!»

Η γνωστή και αγαπημένη μας ηθοποιός, είναι έγκυος για πρώτη φορά και μιλά για το δύσκολο συναισθηματικό ταξίδι που βίωσε μέχρι να γίνει τελικά μητέρα!

Έγκυος για πρώτη φορά: «Έχασα το πρώτο μου παιδί, πάλεψα με την υπογονιμότητα αλλά τα κατάφερα!»

Η ίδια και ο σύζυγός της περιμένουν το πρώτο τους παιδί αυτό το Φθινόπωρο.

«H σύζυγός μου περιμένει το πρώτο της παιδί. Είναι ενθουσιασμένη, αλλά αν θέλει να είναι ειλικρινής, την τελευταία φορά που ήταν έγκυος απέβαλε και για αυτό το λόγο, είναι λίγο τρομοκρατημένη καθώς φοβάται ότι θα συμβεί ξανά!», άρχισε να γράφει πρώτος ο σύζυγός της, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Glamour.com.

«Νιώθει περίεργα ακόμη και που το ανακοινώνει σε όλους, αν μπορούσε θα περίμενε το παιδί της να πάει στο Κολλέγιο για να το πει, αλλά ανακάλυψε ότι θα έπρεπε να αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα μόνη της και πρώτη!».

melissa

Οι δυο τους αναφέρθηκαν πέρα από τα χαρμόσυνα νέα και στην υπογονιμότητα που αντιμετώπισαν, στις αποβολές και τις δυσκολίες που μπορεί να έρθει αντιμέτωπη μία γυναίκα που προσπαθεί να εκπληρώσει το όνειρό της.

«Κατά τη διάρκεια που πενθούσα μία αποβολή ή πάλευα με τα προβλήματα υπογονιμότητας, κάθε ανακοίνωση εγκυμοσύνης που άκουγα ήταν σαν ένα αγκάθι στην καρδιά», παραδέχεται η ηθοποιός της σειράς Big Bang Theory και συνεχίζει, «Δεν είναι ότι δεν ήμουν ευτυχισμένη για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά σκεφτόμουν "Γιατί αυτές οι γυναίκες καταφέρνουν να μείνουν αμέσως έγκυες και εγώ όχι...", και τότε αμέσως ένιωθα τύψεις και ντροπή που ζήλευα. Πάντα κοιτούσα το τι κάνω εγώ, αλλά όταν ήρθε η στιγμή να αποκτήσω παιδί αποδείχτηκε ότι θα ήταν πρόκληση αυτό για εμένα!».



Η Melissa Rauch, αποκάλυψε και το λόγο που αναφέρθηκε σε όλα τα παραπάνω. «Όταν σκεφτόμουν να μοιραστώ ή όχι τα ευχάριστα νέα, το μυαλό μου πήγε σε όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν βιώσει μια αποβολή, που σκέφτονται ότι δεν θα αποκτήσουν ποτέ παιδί, που ανησυχούν για το εάν θα μείνουν ποτέ έγκυες. Ένιωσα ότι πρέπει να μοιραστώ τα νέα μου μαζί τους, το τί πέρασα και εγώ για να τα καταφέρω!», έγραψε η 37χρονη ηθοποιός θέλοντας να δώσει κουράγιο και δύναμη σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που προσπαθούν.

«Μια από τις χειρότερες στιγμές στη ζωή μου ήταν η απώλεια του παιδιού μου. Η εικόνα ενός μωρού στον υπέρηχο, χωρίς κίνηση, χωρίς χτύπο καρδιάς...».

Τέλος, στο γράμμα της εξηγεί ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο από το να προσπαθεί και να κοιτάζει μπροστά, συμβουλεύοντας και τις άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα (αποβολής και υπογονιμότητας) να είναι «ευγενικές» με τον εαυτό τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved